Ποιος διαλύει το κόμμα του Βαρουφάκη;

Μήπως το κόμμα το διαλύει ο… ίδιος, με όσα καταγγέλλουν οι κυρίες που άνοιξαν την πόρτα και βγήκαν: μπούλινγκ, αυταρχισμός και νεποτισμός.

Ποιος διαλύει το κόμμα του Βαρουφάκη;

Alkis Koupidis / SOOC

Τι έπαθαν οι γυναίκες και φεύγουν από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Γιάνη Βαρουφάκη;

Η ανεξαρτητοποίηση της Φωτεινής Μπακαδήμα είναι η τρίτη μέσα σε 18 μήνες: προηγήθηκαν η Κωνσταντίνα Αδάμου και η Αγγελική Αδαμοπούλου.

Ο Βαρουφάκης -που προέρχεται από διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ- ξεκίνησε με οκτώ βουλευτές και τώρα έχει έξι. Αν φύγουν δυο ακόμη παύει να θεωρείται κοινοβουλευτικός αρχηγός – και θα χάσει και η Σακοράφα την αντιπροεδρία της Βουής.

Ο ίδιος προσπαθεί να το «μαλακώσει», αποδίδοντας σε… φόβο και έλλειψη «αντοχής» τις αποχωρήσεις: «Οι Έλληνες ολιγάρχες εξαπολύουν επιθέσεις, μηνύσεις και προσωπικές απειλές απέναντι στους βουλευτές και τις βουλευτίνες του μοναδικού κόμματος το οποίο τους κατονομάζει».

Η πιο πρόσφατη «κατονομασία» -για «μεταφορά ρωσικού πετρελαίου από τους Μαρινάκη, Αλαφούζο και Βαρδινογιάννη» έγινε από τον βουλευτή Κλέονα Γρηγοριάδη- που έφαγε και μια μήνυση από τον εκδότη του Φαλήρου.

Αυτοί του διαλύουν το κόμμα;

Ή μήπως ο… ίδιος, με όσα καταγγέλλουν οι κυρίες που άνοιξαν την πόρτα και βγήκαν: μπούλινγκ, αυταρχισμός και νεποτισμός.

πηγή