Πώς τα ελληνικά site «τσιμπάνε» σαν χάνοι τις τουρκικές διαρροές

Πολεμικές συσκέψεις ΔΕΝ γίνονται ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ , «συντροφιά» με τα κακόβουλα λογισμικά, με το predator, το Pegasus και όλα τα υπόλοιπα που κυκλοφορούν στην παγκόσμια αγορά.

Πώς τα ελληνικά site «τσιμπάνε» σαν χάνοι τις τουρκικές διαρροές

Τσιμπάνε σαν «χάνοι» τα ελληνικά sites ό,τι διαρροή γίνεται από την Άγκυρα προκαλώντας περαιτέρω σύγχυση στον γενικό πληθυσμό. Να όπως χτες με την διαρροή περί έκτακτης νυχτερινής τηλεδιάσκεψης της στρατιωτικής ηγεσίας υπό τον Χουλουσί Ακάρ με θέμα τα ελληνικά νησιά!

Έσπευσαν να το αναμεταδώσουν τα ελληνικά Μέσα και ουδείς -εξ αυτών- δεν σκέφτηκε να γράψει το αυτονόητο, ότι πολεμικές συσκέψεις ΔΕΝ γίνονται ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ , «συντροφιά» με τα κακόβουλα λογισμικά, με το predator, το Pegasus και όλα τα υπόλοιπα που κυκλοφορούν στην παγκόσμια αγορά.

Η συγκεκριμένη χτεσινή διαρροή ίσως ενισχύει την άποψη εκείνων των διπλωματών μας που εκτιμούν ότι ο Ερντογάν μαζί με τον Ακάρ στήνουν πολεμικό σκηνικό και μάλιστα αμυνόμενης χώρας που υποτίθεται κινδυνεύει από την Ελλάδα και τις ΗΠΑ , με ΣΤΟΧΟ την ΑΝΑΒΟΛΗ των εκλογών! Πρόκειται για κοινή εκτίμηση Ελλήνων και Τούρκων διπλωματών. Όπως εξηγούσε τούρκος ανώτατος διπλωματικός αξιωματούχος σε έλληνα συνάδελφο του: «Ο Ερντογάν δεν έφτιαξε το Παλάτι για να το χαρούν άλλοι»…

Και γιατί οι Τούρκοι διπλωμάτες δεν παίρνουν τοις μετρητοίς τις απειλές; Διότι τις ίδιες ακριβώς χρησιμοποίησε και κατά:

• Του Ισραήλ μετά το επεισόδιο στην Γάζα.

• Της Αιγύπτου υπεραμυνόμενος τους «Αδελφούς Μουσουλμάνους».

• Της Συρίας κατά του καθεστώτος Άσαντ

• Της Ρωσίας με την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού.

• Της Σαουδικής Αραβίας για την δολοφονία Κασόγκι…

Λόγια , λόγια , λόγια…

Βεβαίως το ερώτημα που κυριαρχεί στην ελληνική κοινή γνώμη είναι εάν οι απειλές του Ερντογάν κατά της Ελλάδας μπορούν να γίνουν πράξη.

1ον ) Για να κάνει στρατιωτική επιχείρηση , πρέπει να είναι σίγουρος για επιτυχή έκβαση της! – Μπορεί να είναι σίγουρος; Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις έχουν σχεδιάσει και εκτελέσει κάποια άσκηση για να δουν εάν μπορούν να πάρουν ελληνικά νησιά; Το ότι παίρνω ένα νησί δεν σημαίνει ότι μόνο ανεβαίνω σε αυτό αλλά και ότι μπορώ να διατηρηθώ πάνω σε αυτό!

2ον ) Για να κάνει την οποιαδήποτε κίνηση η Τουρκία θα πρέπει να έχει λάβει υπόψη και το γενικότερο περιβάλλον στην περιοχή. Όπως για τα ελληνοαμερικανικά κοινά αεροναυτικά γυμνάσια που έγιναν πρόσφατα με ορμητήριο της βάση της Σούδας και την συμμετοχή των αμερικανικών F-35 και F-15.

Ο Ερντογάν και ο Ακάρ ξέρουν πολύ καλά ότι ΠΛΕΟΝ στο Αιγαίο ΔΕΝ πετάει «κουνούπι» χωρίς τον έλεγχο των Αμερικανών καθώς είναι το κεντρικό θαλάσσιο πέρασμα προς την εύφλεκτη περιοχή της Ευρασίας…

Δ.Β.

πηγή