«Χέρι- χέρι» ο Άδωνις με τον Καρατζαφέρη

Η ελεγεία για τον Γεωργιάδη στο ART.

«Χέρι- χέρι» ο Άδωνις με τον Καρατζαφέρη

«Χέρι – χέρι» με τον Καρατζαφέρη και πάλι ο Άδωνις ! Άραγε για την διαχείρηση της γαλάζιας πολυκατοικίας την επαύριο της ήττας του Κυριάκου Μητσοτάκη όποτε και αυτή έρθει, αργά η γρήγορα, πριν ή μετά τις εκλογές ή για την επάνοδο του Καρατζαφερη στην ΝΔ ως αντιστάθμισμα του Βελόπουλου;

Δυο εβδομάδες μετά τον μυστικό δείπνο του Κώστα Καραμανλή με τον Αντώνη Σαμαρά με μενού τις εξελίξεις στο κόμμα της ΝΔ μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου των υποκλοπών και λίγες μόλις ώρες μετά την τυχαία αλλά κοινή εμφάνιση σε ροτόντα του Ζαππείου του Κώστα Καραμανλή , Προκόπη Παυλόπουλου και Άδωνι Γεωργιάδη, παρεμβαίνει στις εσωτερικές εξελίξεις της Δεξιάς παράταξης ο Γιωργος Καρατζαφερης με το «όπλο» του, τον τηλεοπτικό σταθμό ART του οποίου είναι ιδιοκτήτης.

Ο ιδρυτής του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού , οι βουλευτές του οποίου ( Βορίδης – Γεωργιαδης – Πλεύρης) αποτελούν βασικοί αιμοδότες της ΝΔ και της κυβέρνησης Μητσοτάκη, δίνει εντολή στην δημοσιογράφο του Σταθμού του Βασιλική Πολύζου να κάνει ένα πλούσιο αφιέρωμα στον Άδωνι Γεωργιάδη: «Το θέλω πλούσιο- της λέει- Σοβιετικού τύπου, όπως αυτά που έφτιαχνα το ´89 για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και με κασέτες τα μοιράζαμε χέρι – χέρι σ´ όλη την Ελλάδα».

– Μα γιατί , τι σε έπιασε ξαφνικά με τον Άδωνι; Τον ρωτάει γεμάτο απορία, ο πιο στενός του συνεργάτης. «Ξέρω εγώ», του απαντάει κοφτά και αυστηρά.

Το σπικαζ και η επιλογή των φωτογραφιών γίνεται υπο την αυστηρή καθοδήγηση και επίβλεψη του ίδιου του Γιώργου Καρατζαφέρη προσθέτοντας φράσεις κλειδιά όπως :

• «Ισχυρή προσωπικότητα» , «συνώνυμο της αυτοπεποίθησης» που «ξεχειλίζει από πίστη στον εαυτό του».

• Σπάνια «στόφα ηγέτη» που ο κόσμος τον μάθαμε με το μικρό του όνομα, όπως συμβαίνει με τις μεγάλες προσωπικότητες.

• «Κινητήριος μοχλός» στις εξελίξεις της χώρας

• Με τον Γιώργο Καρατζαφέρη έχει χτίσει σχέση αλληλοεκτίμησης.

• Σπάνια κίνηση έλληνα πολιτικού να παραδώσει την βουλευτική του έδρα μόλις αποχώρησε από το ΛΑΟΣ.

• Μοιάζει ως ο πλέον «αδύναμος κρίκος» της Δεξιάς παράταξης άλλο μόνο τέτοιος δεν είναι.

• Η Συμφωνία των Πρεσπών όχι μόνο τον διατήρησε στο προσκήνιο αλλά στο επίκεντρο των συγκρούσεων με τον ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας κατά μέτωπο επίθεση στον Παύλο Πολάκη.

Μην βιαστείτε να πείτε ότι ο σατανικός Καρατζαφέρης έβαλε τρικλοποδιά στο Άδωνι για να τον εκθέσει ! Το ότι ο ιδρυτής του ΛΑΟΣ δεν έστησε προβοκάτσια εις βάρος του πολιτικού του τέκνου, το επιβεβαιώνει ο ίδιος ο Άδωνις Γεωργιαδης ο οποίος νιώθοντας ευτυχής με το τηλεοπτικό αφιέρωμα που του έκανε το ART έσπευσε να τιτιβίσει στο Twitter ευχαριστώντας την δημοσιογράφο και προωθώντας στους 309.073 ακολούθους του ,το link με το ρεπορτάζ. Συγκεκριμένα γνωστοποιεί ότι : «Χθες η κα Βασιλική Πολύζου έφτιαξε ένα μικρό αφιέρωμα για μένα στη τηλεόραση ART. Ομολογώ ότι με συγκίνησε, διότι ξέρω πως με τα ελάχιστα εκεί διαθέσιμα τεχνικά μέσα, έκανε κάτι πολύ όμορφο με πολύ κόπο. Την ευχαριστώ πραγματικά πολύ!».

ADONIS

Είναι σαφές ότι πρόκειται για πολιτική κίνηση- παρέμβαση του Γιώργου Καρατζαφέρη στα δρώμενα της γαλάζιας πολυκατοικίας . Επι της ουσίας ο πονηρός πολιτευτής που εδώ και χρόνια κινείται επιδέξια στα άκρα της Δεξιάς παράταξης, δίνει το «δαχτυλίδι» στον Άδωνι και όχι στον Μάκη Βορίδη παρ´ ότι είναι κουμπάρος του. Επίσης πριν την τηλεοπτική ελεγεία στον Γεωργιάδη είχε επιτεθεί στο έτερο πολιτικό τέκνο τον Κυρίακο Βελόπουλο αποκαλύπτοντας ότι : «Τον Βελόπουλο τον συνάντησα στη ζωή μου το 1996 ως ΠΑΣόκο , και ο αδελφός του ήταν αρχι-Πασόκος.Ήταν φανατικός ΠΑΣόκος ο Βελόπουλος».
Βλέποντας το τηλεοπτικό αφιέρωμα του ART στον Άδωνι Γεωργιάδη παρατηρεί κανείς ότι:

1) Κάθε άλλο παρά «μικρό» είναι, όπως με μετριοφροσύνη -προφανώς- λέει στους ακόλουθους του στο Twitter , προφανώς για να το δουν όσο το δυνατόν περισσότεροι…

2) Στο φωτογραφικό υλικό που ντύνει το σπικαζ – υπο την αυστηρή επίβλεψη του Γιώργου Καρατζαφέρη- εξέχουσα θέση έχουν οι φωτογραφίες του Άδωνι με τον Αντώνη Σαμαρά !

Παρατηρήσεις με νόημα καθώς όλα τα πράγματα κρίνονται στις λεπτομέρειες…

πηγή