Οι ΗΠΑ αποφασίζουν, η ΕΕ ακολουθεί και οι πολίτες πληρώνουν!

Η αμερικανική απόφαση για τον πόλεμο στην Ουκρανία, με στρατηγικό στόχο να πλήξει καίρια τη ισχύ της περικυκλωμένης από το ΝΑΤΟ μετασοβιετικής Ρωσίας, έχει οδηγήσει τους πολίτες των ευρωπαϊκών χωρών και της Ουκρανίας σε απόγνωση, αφού άλλοι με υπαιτιότητα του Λευκού Οίκου πληρώνουν το μεγαλύτερο μέρος της κρίσης. Τα αμερικανικά κέντρα έχουν φανερά απαγορεύσει πρωτοβουλίες για συμβιβασμό και ειρήνευση.

Τα κέντρα αυτά, όσο βλέπουν τη Μόσχα όχι μόνο να αντέχει, αλλά και να ωφελείται από την σύγκρουση με τη Δύση, γίνονται όλο και περισσότερο επιθετικά. Οι δε κυβερνήσεις των δύο ισχυρότερων χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Γερμανία και Γαλλία έχουν υποταχθεί πλήρως στις αμερικανικές εντολές, αδιαφορώντας στην πράξη για την ευημερία και την ασφάλεια των πολιτών τους.

Στην πρόσφατη σύνοδο της “Πλατφόρμας της Κριμαίας”, ενός φόρουμ που συντονίζονται οι χώρες που στηρίζουν τον Ζελένσκι, ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε: «Δεν πρέπει να δείξουμε καμιά αδυναμία και κανένα πνεύμα συμβιβασμού απέναντι στη Ρωσία». Απίστευτος!

Η συνεχεια εδώ