Η απάντηση Μητσοτάκη σε Καραμανλή – Παυλόπουλο για το απόρρητο των υποκλοπών

Την πλήρη διαφωνία του με τις θέσεις Καραμανλή – Παυλόπουλου για το απόρρητο των υποκλοπών εξέφρασε ο Μητσοτάκης.

Η απάντηση Μητσοτάκη σε Καραμανλή - Παυλόπουλο για το απόρρητο των υποκλοπών
Κυριακος Μητσοτακης του Κωνσταντινου και της Μαρικας.Πρωθυπουργος της Ελλαδος μεχρι το τελος της τετραετιας.158 εγγυητες το διαβεβαιωνουν με την παρουσια τους στο Ελληνικο Κοινοβουλιο

Απάντηση στην ηχηρή διαφοροποίηση Καραμανλή – Παυλόπουλου στο θέμα του απορρήτου των υποκλοπών έδωσε σήμερα ο Κ. Μητσοτάκης, επιβεβαιώνοντας εμμέσως τη μεγάλη ενόχληση του Μεγάρου Μαξίμου για το «στρίμωγμα» που επιφύλαξαν στον πρωθυπουργοί οι πρώην.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση κατά τη συνέντευξη στη ΔΕΘ, τόνισε ότι «το θέμα είναι σημαντικό και θα διερευνηθεί στα πλαίσια που έχω προσδιορίσει με απόλυτη σαφήνεια, αλλά δεν είναι το μόνο που μας απασχολεί».

Αναλυτικά η δήλωσή του Κυριάκου Μητσοτάκη:

«Έχω επιχειρηματολογήσει εκτενώς για την ανάγκη διαφύλαξης του απορρήτου σε κρίσιμες διαδικασίες που έχουν να κάνουν με την λειτουργία των μυστικών υπηρεσιών και σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ ότι αυτή η προστασία του απορρήτου πρέπει να αρθεί στην συγκεκριμένη περίπτωση.
Από εκεί και πέρα καταλαβαίνω την ανάγκη εργαλοποποόησης του θέματος από την αντιπολίτευση και να ασκήσει κριτική. Λογικό είναι, γιατί υπήρξε ένα σφάλμα. Αλλά από το σφάλμα μέχρι να καλλιεργείται η εικόνα στην χώρα ότι όλη η πολιτική , κοινωνική και οικονομική ζωή πρέπει να περιστρέφεται στις παρακολουθήσεις επιτρέψτε μου υπάρχει μια πολύ μεγάλη απόσταση.
Το θέμα είναι σημαντικό, και θα διερευνηθεί στα πλαίσια που έχω προσδιορίζει με απόλυτη σαφήνεια αλλά δεν είναι το μόνο που μας απασχολεί».

πηγή