Έβρος και υποκλοπές – Το δώρο ΣΥΡΙΖΑ στον Μητσοτάκη

Λίγες μέρες πριν την “μητέρα των μαχών”, την επερχόμενη κοινοβουλευτική συζήτηση για τις υποκλοπές, “φωτιά” πήρε η αντιπαράθεση ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για τους 39 μετανάστες στον Έβρο, που τελικώς εντοπίστηκαν σε ελληνικό έδαφος. Σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebοοκ, ο Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε την κυβέρνηση πως «λέει ψέματα για τους “καταραμένους του Έβρου”, όπως και για τις υποκλοπές».

Όπως έδειξε και η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που προηγήθηκε, για την Κουμουνδούρου ο χειρισμός του επεισοδίου στον Έβρο επιβεβαιώνει την αυταρχική διολίσθηση της κυβέρνησης Μητσοτάκη στον “ορμπανισμό”, για την οποία πλέον χρησιμοποιεί σκληρότατες εκφράσεις, όπως «ακροδεξιός κατήφορος» και «σκοτεινές πρακτικές της Χρυσής Αυγής».

Η Κουμουνδούρου εστιάζει κυρίως στον διαδικτυακό πόλεμο που μαίνεται, ειδικότερα σε αναρτήσεις “Γαλάζιων” στελεχών που κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ ότι “υιοθετεί τα fake news των ΜΚΟ και της Τουρκίας για το επεισόδιο στον Έβρο προκειμένου να αποσταθεροποίησει την κυβέρνηση”. Προηγήθηκε η ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη που κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «κάνει προπαγάνδα σε βάρος της ίδιας της πατρίδας μας», ανακοίνωση που εξόργισε την Κουμουνδούρου, για την οποία απαιτεί από χτες “συγγνώμη”.

η συνεχεια του αρθρου εδω