Φουρθιώτης «αδειάζει» Γεραπετρίτη

Σε δύσκολη θέση ο υπουργός Επικρατείας, ο οποίος επιχείρησε να ασκήσει κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ και φαίνεται πως έβαλε… αυτογκόλ. Σκληρό ροκ από την Κουμουνδούρου.

Ένα νέο σίριαλ με πρωταγωνιστή τον υπόδικο τηλεπαρουσιαστή και εκδότη, Μένιο Φουρθιώτη φαίνεται πως βρίσκεται σε εξέλιξη, με τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη να μην αισθάνεται και πολύ άνετα.

Μετά την απογευματινή ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας εξηγήσεις από τον υπουργό και τον πολιτικό του προϊστάμενο, τον Κ. Μητσοτάκη, ο Γ. Γεραπετρίτης επιχείρησε με μια αμήχανη απάντηση να αποκρούσει τις αιτιάσεις της Κουμουνδούρου και να περάσει στην αντεπίθεση.

Ειδικότερα, ο υπουργός Επικρατείας, αφού κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για ανθρωποφαγία, υποστήριξε ότι η μοναδική επικοινωνία που είχε με τον Μένιο Φουρθιώτη ήταν όταν εκείνος υποστήριζε ότι δέχεται απειλές για τη ζωή του.

Ωστόσο, ο υπόδικος τηλεπαρουσιαστής, μέσω Instagram, αποκαλύπτει ένα γραπτό μήνυμα αδειάζοντας τον Γ. Γεραπετρίτη. Σε αυτό φέρεται ο υπουργός Επικρατείας να του μιλάει σε ζεστή γλώσσα και να τον ευχαριστεί για ρεπορτάζ που προέβαλε τον ίδιο στην εφημερίδα «Αποκαλυπτικά».

«Επειδή εγώ μιλάω μόνο με αποδείξεις ιδού ένα μήνυμα από τις συνομιλίες με τον υπουργό που με ευχαριστούσε για την προβολή ρεπορτάζ στα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ για τον ίδιο για να μην υπάρχουν απορίες» ανέφερε με νόημα ο Μένιος Φουρθιώτης.

ΠΗΓΗ