Σε ολισθηρό δρόμο η κυβέρνηση Μητσοτάκη – Αυταρχισμός και “κολλητοί”

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις που ακολούθησαν την είδηση για τον ξυλοδαρμό καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου (ΑΣΟΕΕ) από ομάδα κουκουλοφόρων. Η κυβερνητική προπαγάνδα επιχείρησε να το φορτώσει στους αναρχικούς-μπαχαλάκηδες φοιτητές που βιαιοπράγησαν κατά ενός αξιότιμου καθηγητή την ώρα που δίδασκε. Κατόπιν η κυβέρνηση Μητσοτάκη έδωσε εντολή στην αστυνομία να εισβάλει στο κτήριο για να ενισχύσουν τις εντυπώσεις που ήθελαν.

Και μετά, μάθαμε τα ακόλουθα συγκλονιστικά για τον αξιότιμο καθηγητή που δέχτηκε την επίθεση. Ο κύριος αυτός, που ακόμα διδάσκει κανονικά, αντιμετωπίζει από το 2018 δύο διώξεις για αδικήματα, όπως τοκογλυφία και εξαπάτηση επενδυτών από εταιρεία που είχε στήσει με συνάδελφό του στη Ρουμανία και ακόμα για ένα αδίκημα σεξουαλικής φύσης (παιδεραστία και πορνεία), για το οποίο υπάρχουν επώνυμες καταγγελίες από συναδέλφους του καθηγητές.

Μάλιστα, οι καλά γνωρίζοντες πρόσωπα και καταστάσεις, θεωρούν ως πιθανότερη εκδοχή, ότι οι δράστες εκτέλεσαν συμβόλαιο που ζήτησαν τα θύματα της οικονομικής εξαπάτησης από τον καθηγητή! Επιπλέον, όπως αποκάλυψε στην ιστοσελίδα TVXS ο καθηγητής του ιδρύματος Γεώργιος Βαμβουκάς, είχε στείλει τέσσερις επιστολές στην υπουργό Παιδείας, η τελευταία στις 17 Μαρτίου του 2021, όπου καταγγέλλει τα όργια στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο και την συγκάλυψή τους από τις πρυτανικές αρχές.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ