ΣΥΡΙΖΑ – Δεν αναστέλλεται τελικά η καθημερινή έκδοση της Αυγής

Η απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου για συνέχιση της καθημερινής έκδοσης της κομματικής εφημερίδας ανατρέπει την εισήγηση του Πολιτικού Κέντρου που συνεδρίασε χτες και τασσόταν υπέρ της αναστολής του καθημερινού φύλλου της Αυγής
Μετά από μια πολύωρη συνεδρίαση που κράτησε περισσότερο από εφτά (7) ώρες το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ -σύμφωνα με πληροφορίες- αποφάσισε να μην αναστείλει την καθημερινή έκδοση της Αυγής.

Η τηλε-συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Αλέξη Τσίπρα ξεκίνησε στις 10:30 το πρωί και ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 17:30 το απόγευμα. Η απόφαση που ελήφθη για συνέχιση της καθημερινής έκδοσης της κομματικής εφημερίδας ανατρέπει την εισήγηση του Πολιτικού Κέντρου που συνεδρίασε χτες και τασσόταν υπέρ της αναστολής του καθημερινού φύλλου της Αυγής από τη στιγμή που το πρόγραμμα της εθελούσιας εξόδου δεν είχε τα προσδοκόμενα αποτελέσματα.

Πάντως η εισήγηση του Πολιτικού Κέντρου του ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν ομόφωνη και κατά τη σημερινή πολύωρη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου εξετάστηκαν όλες οι εναλλακτικές λύσεις.

πηγη