Αποκαλύψεις – φωτιά: «Τα rapid test κοστίζουν χονδρική 80 λεπτά» – «Η μάσκα KN-95 μόλις 8 λεπτά η μία» (Video)

Αποκαλύψεις – φωτιά: «Τα rapid test κοστίζουν χονδρική 80 λεπτά» – «Η μάσκα KN-95 μόλις 8 λεπτά η μία» (Video)

Τη στιγμή που οι πολίτες σχηματίζουν τεράστιες ουρές στα φαρμακεία και τα διαγνωστικά για ένα rapid ή και μοριακό έλεγχο με κόστος ιδιαίτερα δυσβάσταχτο για τον οικογενειακό προϋπολογισμό, ο επιχειρηματίας Στράτος Σεϊτανίδης, μέσω του Kontra, αποκαλύπτει πως ο ίδιος εισάγει χονδρική rapid test από τη Γερμανία τα οποία κοστίζουν μόλις 80 λεπτά του ευρώ.

Κάπως έτσι, γεννώνται τεράστια ερωτήματα για ποιο λόγο οι πολίτες καλούνται να πληρώνουν πολλαπλάσια ποσά, το λιγότερο 6 – 8 ευρώ, για ένα rapid test.

«Χονδρική έχει 80 λεπτά (0,80 ευρώ). Γερμανικό εργοστάσιο. 80 λεπτά το εισάγω. Το θέμα είναι το κόστος. Ήδη είμαστε πτωχευμένη και κατεστραμμένη σαν χώρα. Θα μπορούσε να γλιτώσει λεφτά και να τα δώσει στον κόσμο, στις επιχειρήσεις που είναι κλειστές. Έχετε ακούσει τίποτα από τον Άδωνη από το να γίνεται μέντιουμ και να λέει ότι θα τελειώσει η πανδημία σε 1-1,5 μήνα;» είπε το βράδυ της Τρίτης στο Kontra ο Στρ. Σεϊτανίδης.

Την ίδια στιγμή, οι μάσκες υψηλής προστασίας ΚΝ-95, που κοστίζουν σχεδόν 1 ευρώ, ο κ. Σεϊτανίδης ανέφερε πως τις εισάγει έναντι μόλις 8 λεπτών του ευρώ τη μία: «Θέλετε να σας πω για τις μάσκες τις ΚΝ-95; Έχουν κόστος 8 λεπτά (0,08 ευρώ) στο εργοστάσιο. Τα φαρμακεία τις πουλάνε 1 ευρώ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Μιλάμε για δισεκατομμύρια. Τι να πω για την οικονομία;» κατέληξε.

πηγη

*(Πήραμε κ εμείς προ δυο μηνών απο την Κινα με 12 σεντς/τμχ)