Ο «νομπελίστας» Άκης Σκέρτσος απαξιώνει τον Τσιόδρα: Ήσσονος σημασίας η μελέτη του

*Δεν ήξερες, δεν έμαθες ρε φίλε, μετα απο 10 χρόνια μνημονια;Ποιους ψηφιζεις ρε ξένοιαστε καβαλάρη και χρήσιμε «ψοφοφόρε»;

Ο «νομπελίστας» Άκης Σκέρτσος απαξιώνει τον Τσιόδρα: Ήσσονος σημασίας η μελέτη του

Για τον Ακη Σκέρτσο η μελέτη Τσιοδρα-Λύτρα είναι «ήσσονος σημασίας» και μαζί «δεν κομίζει τίποτα καινούργιο».

Η παρέμβαση Σκέρτσου στη Βουλή δείχνει να «αδειαζει» τον Σωτήρη Τσιοδρα και μοιάζει να κινείται στις ίδιες ράγες με την χθεσινή τοποθέτηση της Μίνας Γκαγκα για το ίδιο ζήτημα.

«Η κυβέρνηση έχει λάβει ήδη πρωτοβουλίες για τα ζητήματα που θέτει η μελέτη. Τι μας λέει; Ότι σε περιόδους κρίσης επιβαρύνεται το σύστημα και ότι υπάρχει δυσαναλογία των κεντρικών μονάδων με αυτές τις περιφέρειας» ανέφερε αρχικά ο υπουργός Επικράτειας.

Και συνέχισε ο Ακης Σκερτσος υποστηρίζοντας πως «και τα δυο ζητήματα έχουν τεθεί στο ανώτατο επίπεδο από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό. Το αν γνωρίζαμε τη μελέτη είναι αδιάφορο. Δεν τη γνωρίζαμε. Καθημερινά η κυβέρνηση δέχεται δεκάδες τέτοιες εισηγήσεις και στατιστικά στοιχεία. Πρόκειται για ήσσονος σημασίας ζήτημα».

*Δικο μας το σχολιο…!Και δεν εννοούμε φυσικά, «γιατι δεν ξανα-ψηφισες Συριζα;»Οσοι κυβερνησαν κ απετυχαν: ΜΑΥΡΟ! Πειράματα στο πετσί μας τέλος!

πηγη