Ο ανώτατος δικαστής, τα ναρκωτικά και τα ανομολόγητα “πάρτι”…

Ο ανώτατος δικαστής, τα ναρκωτικά και τα ανομολόγητα "πάρτι"... Κόμπρα

Σαν να μην έφτανε η υπόθεση με το κύκλωμα των επίορκων αστυνομικών, που κατηγορείται πως είχε στήσει κανονική βιομηχανία έκδοσης πλαστών ταυτοτήτων για “νονούς” της νύχτας και “βαρόνους” του υποκόσμου, μία νέα δυσώδης υπόθεση ήρθε στο προσκήνιο. Πρωταγωνιστής αυτή τη φορά ανώτατος δικαστής κι όχι όποιος-όποιος: αναφερόμαστε σε αντιπρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας!

Η ιστορία ξεκίνησε ως εξής: Μία περίπολος ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ σταμάτησε για έλεγχο τρία άτομα, έξω από το σπίτι του δικαστικού στην Ηλιούπολη. Στα άτομα αυτά, που –σύμφωνα με τις διαθέσιμες δημοσιογραφικές πληροφορίες– είναι ανήλικοι, βρέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών, κοκαΐνης και χασίς. Όταν ρωτήθηκαν από τους αστυνομικούς “που τα βρήκαν”, έριξαν την “βόμβα”: τους τα έδωσε ο δικαστικός στο σπίτι του!

Αμέσως ενημερώθηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης και πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του δικαστικού, στο οποία κατασχέθηκε ένα μπουκάλι με υπολείμματα κοκαΐνης. Ο ίδιος δεν συνελήφθη (ισχύει ακαταδίωκτο για ανώτατους δικαστικούς και ακολουθούνται άλλες διαδικασίες). Παραδέχτηκε, όμως, πως γνωρίζει τα τρία άτομα: πρόκειται για έναν Ρομά, έναν Αλβανό και έναν Ινδό.

Η συνεχεια εδω