ΑΙΧΜΕΣ: Φεύγει όταν δεν την θέλουν

**Η Όλγα Τρέμη μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day» και στην Τίνα Μεσσαροπούλου ανέφερε  πως από την ΕΡΤ έφυγε γιατί δεν την ήθελαν και πως ε τον ίδιο τρόπο αποχώρησε  και από το MEGA. Προσέθεσε επίσης πως δεν θα έκανε “ξανά δελτίο ούτε κατά διάνοια”.

**Στο παλιό Mega έγιναν αγριότητες, κατά καιρούς, ενώ η επιλογή της προηγούμενης κυβέρνησης και ενός εκ των μετόχων, να διαλύσουν το κανάλι, έφεραν τον Βαγγέλη Μαρινάκη,  νέο ιδιοκτήτη του καναλιού στην πρώτη θέση της τηλεθέασης, με αυξημένο κόστος προγράμματος.

**Το νέο Mega μοιάζει λίγο με την ΕΡΤ. Έχει τις σειρές, έχει πρόβλημα στην ενημέρωση.

**Ο Γιάννης Πρετεντέρης δεν έχει την ένταση του παρελθόντος, ενώ η Ράνια Τζίμα που έχει τη μεγαλύτερη εμπερία από όλες τις παρουσιάστριες του καναλιού, σε ρεπορτάζ και παρουσίαση, χρειάζεται εσωτερική υποστήριξη.

**Η εκπομπή “VanLife” στην ΕΡΤ ξεχώρισε από το πρώτο επεισόδιο και είναι ένα από τα προγράμματα που μπορούν να κάνουν καριέρα και στο εξωτερικό.

**Γενικά η ΕΡΤ στο τηλεοπτικό πεδίο έχει αλλάξει και βελτιώσει κατα πολύ το πρόγραμμα της, ενώ δεν ισχύει το ίδιο και με το ραδιόφωνο, καθώς το σήμα των σταθμών δεν ακούγεται σε όλη την Αττική, δεν έχει γίνει ακόμη το  ERTsounds.

**Το άλλο μεγάλο ζήτημα στην ΕΡΤ είναι η προβολή και προώθηση του περιεχομένου της.

**”Cobra Cyberwar”.Μια πολιτική σειρά στην Cosmote TV, άκρως επίκαιρη.