Τηλεθέαση: Προβληματισμός στον ΣΚΑΪ για το lead in πριν από το Δελτίο Ειδήσεων

Έντονος προβληματισμός και για τα χαμηλά ποσοστά στην τηλεθέαση του Δελτίου Ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Όπως γράφει το enimerosi24 το δελτίο ειδήσεων του σταθμού θέλει ένα φρεσκάρισμα, δεδομένου ότι έχει καιρό να συμβεί κάτι τέτοιο, και επιπλέον μια ελαφρώς διαφορετική ματιά στα θέματα και τα ρεπορτάζ να βοηθούσε και στο κομμάτι των δυναμικών κοινών που υπολείπεται του ανταγωνισμού.

Ωστόσο, κατά κοινή ομολογία και πάντα σε σχέση με τον ανταγωνισμό η μεγάλη αδυναμία του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού είναι το lead in! Με το υπάρχον πρόγραμμα (που προηγείται του δελτίου) είναι αδύνατον να βελτιωθούν οι τηλεθεάσεις.

Κατά συνέπεια, όποιες αλλαγές και να δρομολογηθούν εντός του δελτίου, αν δεν βρεθεί ανταγωνίσιμο lead in δεν θα αλλάξει κάτι θεαματικά ως προς τα νούμερα!

Γενικώς τίποτα δεν πάει καλά στο ΣΚΑΪ με τις επιλογές τουΑποτυπώνεται στις τηλεθεάσεις και στις ανακατατάξεις στη δομή προγράμματος. Αλλαγές επί αλλαγών στις εκπομπές του.

Μία από τις χειρότερες χρονιές του, από άποψη τηλεθέασης, αντιμετωπίζει και ο Γιώργος Αυτιάς, στην πρωινή του εκπομπή «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά» που προβάλλεται τα πρωινά του Σαββατοκύριακου.

πηγη