Πάνω από 100 δισ. ευρώ θα πληρώσουμε τον χειμώνα

Πάνω από 100 δισ. ευρώ θα πληρώσουμε τον χειμώνα

Η μεγάλη ληστεία των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων της ΕΕ -Θα πλουτίσουν οι ασύδοτοι παραγωγοί ρεύματος Στο… διάστημα θα εκτιναχθεί η τιμή στην οποία θα πληρώσουν το ρεύμα τον φετινό χειμώνα οι πολίτες της Ευρώπης, τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις.

Και δεν φταίει το κρύο, τα χιόνια, οι πλημμύρες – όλα τα κακά της φύσης που έρχονται μαζεμένα. Αυτές τις καταστάσεις τις έχουν ζήσει πολλούς χειμώνες οι Ευρωπαίοι. Φταίνε οι λεφτάδες, που από τώρα ανεβάζουν στα ύψη τις τιμές του φυσικού αερίου και της ηλεκτρικής ενέργειας για να κερδίσουν αμέτρητα δισεκατομμύρια ευρώ.

Πάνω από 100 δισεκατομμύρια ευρώ υπολογίζεται ότι θα είναι η αύξηση των οικιακών τιμολογίων στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Θα καταληστέψουν κυριολεκτικά τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις. Δεν θα έχει προηγούμενο η ληστεία των καταναλωτών ρεύματος. Με αυτά που θα δούμε και θα ζήσουμε, ακόμα και το μαγκάλι δεν θα αρκεί για να ζεστάνει τα σπίτια, όπως γράφαμε στα «Θαρραλέα» την προηγούμενη Κυριακή. Αυτά συμβαίνουν και στις 27 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης γιατί οι σημερινοί ηγέτες που τις κυβερνάνε είναι πολύ μικροί… Εντολές εκτελούν…

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Πηγή: https://www.paron.gr/2021/10/18/pano-apo-100-dis-eyro-tha-plirosoyme-ton-cheimona/