Υπό παραίτηση ο Αρκουμανέας

Η παραίτηση του Παναγιώτη Αρκουμανέα από τη θέση του προέδρου του ΕΟΔΥ δεν αποκλείτεια να κατατεθεί γραπτώς μέσα στις επόμενες μέρες. Οι πληροφορίες περί παραίτησης του Παναγιώτη Αρκουμανέα από τον ΕΟΔΥ δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία. Έχει ήδη εκφράσει προφορικά την επιθυμία να παραιτηθεί και μένει αυτό να μετουσιωθεί σε επιστολή που θα φτάσει στο γραφείο του νέου υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη.

Όταν αυτό γίνει, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η παραίτηση του Παναγιώτη Αρκουμανέα θα γίνει δεκτή από τον υπουργό Υγείας.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται μόλις λίγες εβδομάδες μετά τον ανασχηματισμό και την αποχώρηση του Βασίλη Κικίλια από το υπουργείο Υγείας. Ο νυν υπουργός Τουρισμού, ο άνθρωπος που τοποθέτησε τον Παναγιώτη Αρκουμανέα επικεφαλής του ΕΟΔΥ, φέρεται να θέλει να τον… κάνει μεταγραφή και να συνεργαστούν ξανά αλλά αυτή τη φορά στον τουρισμό.

Ήδη μάλιστα φαίνεται να έχει ετοιμασθεί η διαδοχή κατάσταση, καθώς οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι στο υπουργείο Υγείας έχουν κάνει ήδη επαφές με νέα πρόσωπα ώστε να αντικατασταθεί άμεσα ο Παναγιώτης Αρκουμανέας.

πηγη