Η Πελώνη μίλησε ή μάλλον “έγραψε”

Η Πελώνη μίλησε ή μάλλον "έγραψε", Βαγγέλης Σαρακινός

Η απουσία ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, από την ημέρα που ξέσπασαν οι πυρκαγιές, σχολιάστηκε αρνητικά και η κα Πελώνη επιχείρησε το απόγευμα της Κυριακής, και αφού βελτιώθηκε σημαντικά η κατάσταση στην Αττική, μια δυναμική επανεμφάνιση. Μόνο που και αυτό προκάλεσε αντιδράσεις, κυρίως από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Με ανάρτησή της στο Twitter, η κυβερνητική εκπρόσωπος χαρακτήρισε fake news τα σχόλια σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση για τις πυρκαγιές και υποδήλωσε την παρουσία της, κάνοντας λόγο για «διασπορά ψευδών ειδήσεων.

«Σταματήστε επιτέλους τα fake news! Όλοι είμαστε εδώ και οτιδήποτε άλλο το διαψεύδω κατηγορηματικά» είπε μετά από μία εβδομάδα αφωνίας, για να προσθέσει στη συνέχεια ότι «αυτές τις κρίσιμες ώρες, είναι επιλογή της κυβέρνησης η ενημέρωση να είναι επιχειρησιακή και να γίνεται από τον κ. Χαρδαλιά δύο φορές την ημέρα». Σε άλλη ανάρτησή της η κ. Πελώνη, παρακάλεσε «να σταματήσει η διασπορά ψευδών ειδήσεων για Κούβες και άλλες αθλιότητες», υπενθυμίζοντας ότι «τώρα είναι η ώρα της μάχης» και ότι τα υπόλοιπα θα συζητηθούν στην ώρα τους.

Η συνεχεια του αρθρου εδω