Το ατίθασο άτι που λέγεται καλάμι και οι θιγμένοι που βγάζουν τα προσωπικά τους στη φόρα!

Επειδή όπως λέμε εδώ στην Ελλάδα  “η μπάλα έχει χαθεί” ίσως να πρέπει να βάλουμε ορισμένα πράγματα στη θέση τους, όπως η κοινή λογική επιβάλει:

•Δεν ενδιαφέρει κανέναν “ποιος τα΄ χει με ποια ή με ποιον”. Ποιος “κοιμάται με ποια ή με ποιον”.

•Προφανώς γι΄ αυτό και δεν πρέπει τέτοια θέματα να αποτελούν “όπλα” στην πολιτική-κομματική αντιπαράθεση. Δεν τηρείται πουθενά ,όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά αυτό δεν είναι το σωστό…

Μόνο που αυτά τα αυτονόητα δεν ακυρώνουν σε καμία περίπτωση την υποχρέωση των δημοσίων προσώπων να προσέχουν να μην προκαλούν με τη συμπεριφορά τους. Οι πολιτικοί δε μπορεί να εξαιρούνται απ΄ αυτόν τον κανόνα.

Δεν είναι δυνατόν να διαφημίζεις κάθε μέρα κουραστικά τις σχέσεις σου με τρόπο που φέρνει στο μυαλό το συγχωρεμένο Στάθη Ψάλτη όταν υποδυόταν το “καμάκι” ή τον ραδιοερασιτέχνη που έκανε αφιερώσεις και μετά να εμφανίζεσαι και ως…θύμα!

Δεν είναι δυνατόν να διαφημίζεις ότι τηρείς τους κανόνες όπως όλοι οι πολίτες και μετά μόνος σου να “καρφώνεσαι” ότι όλα αυτά είναι στα λόγια. 

Και μετά απ΄ όλα αυτά δεν είναι δυνατόν να επιπλήττεις όσους σου ασκούν κριτική επικαλούμενος την προσωπική σου ζωή την οποία ο ίδιος βγάζεις στα “τελάρα της ενημέρωσης”! 

Αυτά τα απλούστατα φαίνεται ότι είναι ακατανόητα για όσους έχουν καβαλήσει το καλάμι της εξουσίας, το οποίο όμως έχει αποδειχτεί ότι είναι πολύ ατίθασο άτι και κανένας δεν έχει καταφέρει να το τιθασεύσει. Όλοι πέφτουν απ΄ αυτό και πάντα η πτώση δεν είναι καθόλου ευχάριστη…

πηγη