Παράπονο Πετρούνια: «Κάποιοι ξύπνησαν για να με δουν»

Παράπονο Πετρούνια: «Κάποιοι ξύπνησαν για να με δουν»

Δεν έκρυψε την απογοήτευσή του ο χρυσός ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας για την ενδεχομένως ελλιπή οργάνωση που στέρησε από τους δέκτες της ΕΡΤ τη ζωντανή μετάδοση της καταπληκτικής του εμφάνισης και της πρόκρισής του στον τελικό των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

«Νιώθω απογοητευμένος και με θλίβει ιδιαίτερα το γεγονός ότι κάποιοι Έλληνες, λίγοι ή πολλοί δεν ξέρω, ξύπνησαν πρωί για να δουν στην τηλεόραση Πετρούνια και δεν είδαν Πετρούνια. Δεν είμαι ποδοσφαιριστής, δεν είμαι μπασκετμπολίστας, δεν είμαι σε άθλημα που κάθε Σαββατοκύριακο με βλέπουν στις τηλεοράσεις τους και θεωρώ ότι είναι ατόπημα και άδικο», εξέφρασε το παράπονό του ο Έλληνας πρωταθλητής, σύμφωνα με το SPORT 24.

«Πιστεύω ότι μπορεί να φτάσω ακόμα πιο ψηλά σε επίπεδο βαθμών. Σκοπεύω να παρουσιάσω ακόμα καλύτερο πρόγραμμα για να φτάσω στην κατάκτηση του μεταλλίου. Περιμένετε και θα δείτε», πρόσθεσε ακόμη ο Πετρούνιας, με την ελπίδα λογικά ότι στην κρατική τηλεόραση θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να αποφύγουν το «δις εξαμαρτείν»

Τη δυσαρέσκειά της για το συμβάν εξέφρασε σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, χωρίς να παίρνει θέση στην απόδοση ευθυνών, ζητώντας ωστόσο να μην επαναληφθεί ανάλογο γεγονός.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ΕΟΕ, «η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια της για το γεγονός ότι προς γενική κατάπληξη, δεν μεταδόθηκε από την ΕΡΤ η προσπάθεια του Ολυμπιονίκη μας Λευτέρη Πετρούνια στον προκριματικό της γυμναστικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έχει δοξάσει επανειλημμένως τη χώρα μας και ο κάθε Έλληνας έχει το δικαίωμα να παρακολουθήσει την προσπάθεια του, ειδικά όταν αυτή γίνεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι ανάλογα φαινόμενα δεν θα επαναληφθούν μέχρι το τέλος των Αγώνων».

πηγη