Στη Μύκονο του μίνι λοκντάουν ο Αλ. Τσίπρας

Στη Μύκονο του μίνι λοκντάουν ο Αλ. Τσίπρας

Το νησί των Κυκλάδων που βρέθηκε αιφνιδίως κάτω από περιοριστικά μέτρα εξαιτίας των τραγικών λαθών της κυβέρνησης θα βρεθεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Ο Αλ. Τσίπρας θα επισκεφθεί το νησί των ανέμων προκειμένου να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι την κατάσταση και να συζητήσει με φορείς της αυτοδιοίκησης και του τουρισμού για τα προβλήματα που δημιούργησε το μίνι λοκντάουν.

Η κυβέρνηση, έχοντας καταλάβει το πλήγμα που προκάλεσε στην καρδιά της τουριστικής περιόδου, προσανατολίζεται στην άρση των περιοριστικών μέτρων νωρίτερα από την 26 Ιουλίου, ημερομηνία που παραμένουν σε ισχύ τα μέτρα (απαγόρευση κυκλοφορίας από 01.00 το βράδυ έως 06.00 το πρωί, αλλά και η απαγόρευση μουσικής καθ’ όλο το 24ωρο). 

Θυμίζουμε πως ο αρχηγός της αξιωματικής είχε σχολιάσει επικριτικά τους χειρισμούς της κυβέρνησης καταλογίζοντας «παταγώδη αποτυχία» στους χειρισμούς της κυβέρνησης και εκτιμώντας πως στάλθηκε «αρνητικό σήμα για το σύνολο του τουρισμού μας».

Η σκληρή κριτική του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. συνεχίστηκε και κατά την παρέμβασή του στη Βουλή την Τρίτη, όπου έκανε λόγο για καταστροφική διαχείριση, ενώ αναφερόμενος ειδικά στη Μύκονο υποστήριξε ότι η Ν.Δ. με τα «κατορθώματά» της «κατάφερε να τινάξει στον αέρα τόσο τη δημόσια υγεία όσο και τον πιο διεθνώς εμβληματικό τουριστικό προορισμό της χώρας».

Με αυτά τα δεδομένα ο Αλέξης Τσίπρας θα βρεθεί στο νησί την Πέμπτη (22/07) με το πρόγραμμα επίσκεψης να έχει ως εξής:

  • 11:45 Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου
  • 12:30 Συνάντηση με τον Δήμαρχο Μυκόνου, στο Δημαρχείο
  • 13:30 Σύσκεψη με φορείς του νησιού, στην Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Μυκόνου

πηγη