Κίνημα Αλλαγής: «Ομολογία αποτυχίας η εξαγγελία Μητσοτάκη στους νέους»

Κίνημα Αλλαγής: «Ομολογία αποτυχίας η εξαγγελία Μητσοτάκη στους νέους»

Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό για τις σημερινές εξαγγελίες του από το Κίνημα Αλλαγής, που υποστηρίζει ότι δεν είναι τίποτε περισσότερο από ομολογία αποτυχίας της έως σήμερα κυβερνητικής πολιτικής όσον αφορά την πανδημία.

«Ομολογία αποτυχίας αποτελεί η σημερινή εξαγγελία Μητσοτάκη. Δεν έπεισαν για τον εμβολιασμό και τώρα καταφεύγουν στους λαϊκισμούς του ΣΥΡΙΖΑ, με επιδόματα για τους μισούς νέους. Ο Γαλάζιος ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ» αναφέρει η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου.

Και συμπληρώνει: «Οι κίνδυνοι των μεταλλάξεων του ιού απαιτούν υψηλή συμμετοχή του πληθυσμού στον εμβολιασμό, από την οποία απέχουμε αρκετά. Έχουμε προτείνει καμπάνια ενημέρωσης στοχευμένη, κινητές μονάδες εμβολιασμού, σοβαρά κίνητρα και υποχρεωτικούς εμβολιασμούς σε συγκεκριμένες κατηγορίες εργαζομένων. Επιτέλους ας σοβαρευτούν».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο των ανακοινώσεων «διευκολύνσεων» για τους εμβολιασμένους, παραδεχόμενος ότι η εμβολιαστική εκστρατεία κινείται πολύ αργά, δήλωσε ότι θα «επιβραβεύσει» την νεολαία που προηγούμενους μήνες παρουσίασε ως «ανεύθυνη». Εξήγγειλέ μια προπληρωμένη κάρτα αξίας 150 ευρώ, η οποία θα καλύπτει είσοδο σε χώρους πολιτισμού, έξοδα για ξενοδοχεία και ταξίδια και θα εξαντλείται σταδιακά βάσει της χρήσης της, μέσω εφαρμογής κινητού ή ειδικής βεβαίωσης και η οποία θα δίνεται στους νέους αφότου κάνουν την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού.

πηγη