Η κυβέρνηση καταλύει το Κράτος Δικαίου – Η Novartis και ο Αγγελής

Η κυβέρνηση καταλύει το Κράτος Δικαίου – Η Novartis και ο Αγγελής, Δημήτρης Χρήστου

Η σημερινή κυβέρνηση για να καταλάβει την εξουσία, στηρίχθηκε σε κόλπα παραπλάνησης της κοινής γνώμης. Κόλπα που συχνά υπονόμευαν την λειτουργία της Δικαιοσύνης, την οποία επιχειρούν να εγκλωβίσουν στις επιθυμίες τους (υπόθεση Novartis), ώστε να προστατεύει την εξουσία τους, έστω και παρανομώντας. Το ίδιο κάνουν και με την αστυνομία. Τα μόνα τμήματά της που λειτουργούν είναι εκείνα κατά των διαδηλώσεων!

Ιδού λοιπόν τι λέει για όλα τα υπόλοιπα ο πολύς κ. Χρυσοχοΐδης: «Στα είκοσι τελευταία χρόνια, το οργανωμένο έγκλημα, οργανώθηκε και επεκτάθηκε, ιδιαίτερα μετά το 2010, σε επιχειρηματικές δραστηριότητες στο φως της ημέρας, που μπορούν να επηρεάσουν ακόμη και τη λειτουργία των θεσμών, στη Δικαιοσύνη, την Αστυνομία, τα Μέσα και τη Διοίκηση».

Συνεχίζουμε. Σε ποια χώρα, για παράδειγμα, πολιτικά πρόσωπα πρώτης γραμμής, θα απειλούσαν μάρτυρες και εισαγγελείς για ένα σκάνδαλο με αποδείξεις διεθνών διαστάσεων και ομολογία της ίδιας της εταιρείας για την ενοχή της, όπως της Novartis κι αυτό θα γινόταν ανεκτό από την κοινή γνώμη και τα ΜΜΕ;

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ: https://slpress.gr/politiki/i-kyvernisi-katalyei-to-kratos-dikaioy-i-novartis-kai-o-aggelis/