Η εθνικά θανάσιμη ατολμία των πολιτικών μας στα ελληντουρκικά! Κυρ.Κυριακόπουλος

Ο Κυριάκος Κυριακόπουλος, πολιτικός αναλυτής γράφει με τον δικό του τρόπο , προσεγγίζοντας τα γεγονότα με ωμό ρεαλισμό και χωρίς να “στρογγυλεύει” τις γωνίες, όπως συχνά κάνουμε οι δημοσιογράφοι. Γι΄ αυτό και τα άρθρα του που δημοσιεύονται συχνά στο Militaire διαβάζονται από πάρα πολύ κόσμο. Ο Κυριάκος Κυριακόπουλος βρέθηκε στο στούντιο του Militaire μίλησε και ανέλυσε τα πάντα με τον ίδιο ωμό ρεαλισμό που ξεγυμνώνει το σκηνικό που με το ζόρι στήνεται από τους μηχανισμούς προπαγάνδας. Όχι στα ελληνοτουρκικά τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά και η Τουρκία δεν είναι έτοιμη να διαλυθεί προς το συμφέρον μας. Οι συμμαχίες που έχουμε “χτίσει” με χώρες της περιοχές δεν είναι αρκετές αφού δεν ξέρουμε τι θέλουμε να πετύχουμε.

Ο Κυριάκος Κυριακόπουλος μιλά για την “ πεμπτουσία της πολιτικής ατολμίας από την οποία διακατέχεται το πολιτικό προσωπικό το οποίο δεν θέλει να δει ότι αυτή η χώρα έχει σημαντικό συγκριτικό  πλεονέκτημα”.

Τι να τις κάνεις τις πολυμερείς συνεργασίες όταν  “το πρώτο πράγμα το οποίο σπεύδει να κάνει ο Έλληνας πρωθυπουργός είναι να δηλώσει ότι αυτές δεν στρέφονται ενάντια σε κανέναν, το πρώτο πράγμα που κάνει ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών είναι να δηλώσει “ότι εμάς δεν μας ενδιαφέρουν οι υδρογονάνθρακες! Τι ακριβώς ενδιαφέρει ,να γίνει η χώρα ένα  καλοπληρωμένο  διαμετακομιστικό ενεργειακό κέντρο;”

Ο Κ.Κυριακόπουλος θέτει το ερώτημα: “Δεν έχει αυτός ο λαός, σε αυτή την περιοχή ιστορικά Δίκαια που έχουν καταπατηθεί; Δεν οφείλεις να τα διεκδικήσεις”;

Εξαιρετικά ενδιαφέροντα είναι και όσα λέει ο Κ.Κυριακόπουλος για τον κορονοϊό ,την αντιμετώπιση του και τον εμβολιασμό.

πηγη