ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Προσπάθεια εξόντωσης του aftodioikisi.gr

Η αγωγή του Περιφερειάρχη Αττικής κατά της ιστοσελίδας aftodioikisi.gr, «αποκαλύπτει για μια ακόμη φορά την καθεστωτική νοοτροπία της ΝΔ και του εκλεκτού της για την Περιφέρεια Αττικής κ. Πατούλη», σχολιάζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Όποιο μέσο δεν τους περνάει τα non-paper ως αντικειμενικές ειδήσεις, όποιο μέσο ασκήσει κριτική, στοχοποιείται και μπαίνει στη μαύρη λίστα. Την αντιστροφή του αντικατοπτρισμού της »λίστα Πέτσα». Ο Περιφερειάρχης Αττικής στοχοποιεί ένα μικρότερο και ανεξάρτητο ΜΜΕ που αναδημοσίευσε ένα θέμα από ένα μεγαλύτερο, το οποίο δεν τολμά να αγγίξει. Αν τολμάει ας ζητήσει τα ρέστα από αυτόν που πρωτοδημοσίευσε το θέμα κι όχι απ’ αυτούς που το αναπαρήγαγαν με ρητή αναφορά στην πηγή», προσθέτει η Κουμουνδούρου.

Και καταλήγει: «Ο απόλυτος έλεγχος των ΜΜΕ και η εξόντωση όσων διαφοροποιούνται, δυστυχώς είναι πάγια τακτική της Νέας Δημοκρατίας, εξού και η πτώση της Ελλάδας στον δείκτη για την ελευθερία του τύπου στον οποίο πλέον κατατάσσεται 24η στα 27 κράτη μέλη της Ε.Ε.».

πηγη