Επικηρύχθηκαν με 300.000 ευρώ οι δράστες της φονικής ληστείας στα Γλυκά Νερά

Επικηρύχθηκαν με 300.000 ευρώ οι δράστες της φονικής ληστείας στα Γλυκά Νερά

Τα υπουργεία Προστασίας του Πολίτη και Οικονομικών αποφάσισαν να επικηρύξουν με το ποσό των 300.000 ευρώ τους δράστες της φρικτής δολοφονίας της 20χρονης γυναίκας μέσα στα Γλυκά Νερά, στη διάρκεια της ένοπλης ληστείας στο σπίτι της.

Η κοπέλα βρέθηκε νεκρή, με το 11 μηνών παιδί της στην αγκαλιά της, ενώ οι ληστές είχαν δέσει και φιμώσει τον σύζυγό της σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού. Η νεαρή γυναίκα φέρεται να βασανίστηκε και στη συνέχεια να στραγγαλίστηκε από τους δράστες.

Με ΚΥΑ του υπουργού ΠροΠο, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του αν. υπ. Οικονομικών, Θεόδωρου Σκυλακάκη, προκηρύχθηκε χρηματική αμοιβή ύψους τριακοσίων χιλιάδων (300.000€) ευρώ, σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες σε αρμόδια Αρχή που θα οδηγήσουν στη σύλληψη των δραστών της ληστείας μετά φόνου.

Οι αρχές παρακαλούν όποιο πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό, να επικοινωνήσει με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6442694 και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Επίσης, διαβεβαιώνουν όλους όσοι βοηθήσουν στην έρευνα, παρέχοντας πληροφορίες και στοιχεία, ότι θα εξασφαλιστεί η ανωνυμία τους έναντι κάθε Αρχής και οποιουδήποτε τρίτου.

πηγη