Διευθυντής Πνευμονολογικής Ευαγγελισμού: Ξεπερνά τη λογική μου να μιλάμε για Πάσχα στο χωριό

Διευθυντής Πνευμονολογικής Ευαγγελισμού: Ξεπερνά τη λογική μου να μιλάμε για Πάσχα στο χωριό

«Μην παίζουμε με τη φωτιά» τονίζει ο Διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του Ευαγγελισμού, σχολιάζοντας τις συζητήσεις για άνοιγμα της μετακίνησης εκτός νομού το Πάσχα. «Με ξεπερνά ως λογική» λέει.

«Όχι» σε περαιτέρω ανοίγματα από τον Διευθυντή της Πνευμονολογικής Κλινικής του Ευαγγελισμού, Γιώργο Μπουλμπασάκο, ο οποίος σε δηλώσεις του σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή δεν μάσησε τα λόγια του, λέγοντας ότι τον ξεπερνούν οι συζητήσεις που γίνονται για το Πάσχα στο χωριό.

«Εδώ και αρκετές μέρες υπάρχει μια σταθεροποίηση στο υψηλό επίπεδο όμως. Και εσείς οι ίδιοι διαπιστώσατε ότι τα πράγματα πιέζονται υπερβολικά» είπε ο κ. Μπουλμπασάκος στο OPEN και πρόσθεσε:

«Για αυτό, πραγματικά, με εντυπωσιάζει και με ξεπερνά ως λογική να μπορέσουμε να ανοίξουμε σε αυτή τη συγκυρία με τέτοιο επιδημιολογικό φορτίο διάφορες οικονομικές δραστηριότητες και να κουβεντιάζουμε για Πάσχα στο χωριό. Νομίζω ότι πραγματικά δοκιμάζουμε τις αντοχές του Συστήματος, εμείς οι ίδιοι να προκαλέσουμε δυνητικά μια μεγάλη κατάσταση την οποία δεν θα μπορέσουμε να την ελέγξουμε».

«Παίζουμε με τη φωτιά», σημείωσε, «γιατί λέμε ανακαλύψαμε τα υπερόπλα».

«Τα υπερόπλα δεν είναι τα self test. Είναι ένα εργαλείο χρήσιμο αν το χρησιμοποιήσουμε σωστά. Το υπερόπλο είναι τα εμβόλια τα οποία τους επόμενους μήνες θα έχουμε αρκετά για να φτιάξουμε ένα τείχος ανοσίας. Μην παίζουμε με τη φωτιά για 20 μέρες για να εξυπηρετήσουμε κοινωνικές ανάγκες που περισσότερο σημαίνει το Πάσχα. Θα πρέπει να κάνουν υπομονή» επισήμανε ο ίδιος.

Συγκεκριμένα για τις μετακινήσεις στο χωριό που συζητείται να απελευθερωθούν σχολίασε:

«Θα δοκιμάσει τις τοπικές δομές υγείας που στην επαρχία δεν είναι τόσο ικανές να αντιμετωπίσουν τόσο φόρτο κρουσμάτων».https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z13k7203jqd&playlistId=v-can6o839tcih-st

πηγη