Αμείλικτα τα ερωτήματα για το τραγικό συμβάν στον «Ερυθρό»

Αμείλικτα τα ερωτήματα για το τραγικό συμβάν στον «Ερυθρό»

Εντελώς διαφορετική είναι η μαρτυρία που καταθέτει η πρόεδρος των εργαζομένων στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» για το τραγικό συμβάν με το 76χρονο που φέρεται να του αφαιρέθηκε ο αναπνευστήρας με αποτέλεσμα να πεθάνει.

Η Β. Γεωργάκη, κόντρα στις αστυνομικές πληροφορίες, δήλωσε πως ο φερόμενος ως δράστης δεν είχε δείξει κανένα δείγμα επιθετικής συμπεριφοράς oύτε είχε παραπονεθεί στο ιατρικό ή νοσηλευτικό προσωπικό ότι τον ενοχλούσε το μηχάνημα. https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=4059a11hkelc8h9r&playlistId=v-caixc81fmmo9-sf

«Δεν ισχύουν τα περί ψυχικών προβλημάτων», υποστήριξε και πρόσθεσε ότι «μετά το περιστατικό, ο φερόμενος ως δράστης εξετάστηκε από δύο πολύ έμπειρους ψυχιάτρους του νοσοκομείου. Έχει γνωμάτευση γραπτή ότι ήταν πολύ καλά ισορροπημένος, ούτε ψυχιατρικά διαταραγμένος, με σώας τας φρένας».

Επίσης επισήμανε με έμφαση πως «κάθε διασωληνωμένος πρέπει να είναι σε ΜΕΘ» καταδεικνύοντας τις τραγικές ελλείψεις που παρουσιάζονται στα νοσοκομεία.

Αρνείται τις κατηγορίες 

Στο μεταξύ ο 60χρονος αρνείται τις κατηγορίες που του καταλογίζονται. «Αυτός είχε πάθει ζημιά και τώρα λένε ότι του έκανα κακό. Ποια καλώδια να βγάλω; Εγώ δεν μπορώ να σηκωθώ από το κρεβάτι. Γίνεται να βγάλω εγώ τα καλώδια; Μα είναι δυνατόν αυτό το πράγμα;» είπε (Alpha).

Σε ερώτηση αν τον ενοχλούσε ο θόρυβος απάντησε: «Όχι βρε μάνα μου, εγώ προσπαθούσα να τον βοηθήσω όταν τον είδα έτσι. Προσπαθούσα, αλλά πονούσα. Είμαστε δολοφόνοι τώρα; Θα μας κάνετε δολοφόνους;»

Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη και φυλάσσεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο, η δε σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί αύριο στον κ. Εισαγγελέα Πρωτ/κων Αθηνών.

πηγη