Πολάκης: Ποια είναι η «SwissMed IKE» από την οποία η κυβέρνηση παρήγγειλε 3 εκατ. self test;

Πολάκης: Ποια είναι η «SwissMed IKE» από την οποία η κυβέρνηση παρήγγειλε 3 εκατ. self test;

Ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στο Facebook ζητά εξηγήσεις για την εταιρεία «SwissMed IKE», από την οποία η κυβέρνηση συμφώνησε να αγοράσει 3 εκατ. self test συνολικής δαπάνης 10 εκατ. ευρώ.

Να σημειωθεί ότι σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας Inside Story για τη «SwissMed» αναφέρεται: «Πώς μια εταιρεία που ιδρύθηκε πριν από επτά μήνες από άτομα που δεν είχαν προηγούμενη σχέση με τον χώρο κατάφερε να κερδίσει δύο αναθέσεις, μία από τον ΕΟΔΥ και μία από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, για την προμήθεια συνολικά 6 εκατ. κιτ ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού;».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«ΠΡΟΣ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ!!!

»Εκτός από την εταιρεία Roche που πήρατε τα σελφ τεστ που κυκλοφόρησαν σήμερα που δεν είναι ακριβώς σελφ τεστ αλλά ραπιντ, που είναι για εργαστήρια αλλά το παίρνεις και μόνος σου κάτω από επίβλεψη από εξειδικευμένο προσωπικό κλπ κλπ και γίνεται το γλέντι από το πρωί…….

»ΠΗΡΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΕΛΦΤΕΣΤ!!

»Δημοσιεύω τη σύμβαση με την Εταιρεία SwissMed IKE ενός κυρίου Πιπερίδη (έχουμε συνέχεια για αυτό) με την οποία συμφωνήσατε να αγοράσετε 3 εκατομμύρια τεμάχια self-test για COVID-19.

»Συνολο δαπάνης 10 εκατομμύρια ευρω και κάτι!

»ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ: Η εταιρεία αυτή δεν έχει ούτε σάιτ ,ούτε γραφεία! Προφανως είναι εισαγωγέας.ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ, ΤΑ ΤΕΣΤ ΠΟΥ ΕΜΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ;;;;;;;

»(Υποθέτω πως έχουν CE από κάποια ευρωπαϊκή χώρα)

»ΕΡΩΤΗΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ: Πως μια εταιρεία που φτιάχτηκε πριν λίγους μήνες με μετοχικό κεφάλαιο 30.000, ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΝΕΤΕ δουλειά 10.080.000 ευρώ;;;;;

»ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ: Ποιανού μπροστινός είναι ο κυριος Πιπερίδης;;;

»ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΕΤΑΡΤΟ: Υπάρχει κανένας εκδότης στο παιχνίδι και κάποια παλιά γνώριμη εταιρεία;;;

»Παυλος Πολακης αναπλ τομεάρχης Διαφάνειας ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ.

»Αναμένω και …συνεχιζεται…..».

πηγη