Ανατροπή: Εγκληματική ενέργεια ο θάνατος διασωληνωμένου (εκτος ΜΕΘ), στον Ερυθρό Σταυρό.

Ανατροπή: Εγκληματική ενέργεια ο θάνατος διασωληνωμένου στον Ερυθρό Σταυρό

*Οι γιατροί οι ίδιοι λενε,πως,οταν ακους συνεχεια τον ηχο που κανουν τα μηχανηματα στις ΜΕΘ,ψυχοπλακωνεσαι!Πόσο μαλλον αν εισαι ασθενης (σε κοινο θαλαμο) και εχεις διπλα σου εναν διασωληνομενο(!), που θα’πρεπε να’ναι αλλού!Γιατι να μην τρελαθεις;Η παντελής αποτυχια του «συστηματος»! )

Ο ασθενής που νοσηλευόταν στον ίδιο θάλαμο με τον 76χρονο φέρεται να ευθύνεται για τον θάνατο του άτυχου άνδρα, ο οποίος νοσηλευόταν διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ με κορονοϊό στο κεντρικό νοσοκομείο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο θόρυβος που έκανε το μηχάνημα του αναπνευστήρα ενοχλούσε τον δεύτερο νοσηλευόμενο, ο οποίο επίσης ασθενεί με κορονοϊό, με αποτέλεσμα να το αποσυνδέσει.

Το περιστατικό έγινε γνωστό σήμερα το πρωί, ενώ η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για τα αίτια του θανάτου έπειτα από καταγγελία του νοσοκομείου.

Αναμένεται επίσημη ενημέρωση. 

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα καταγράφηκε στον «Ερυθρό» ακόμα ένας θάνατος ασθενούς, που σύμφωνα με ειδικευόμενη, περίμενε μία εβδομάδα σε κοινό θάλαμο για να βρεθεί κρεβάτι ΜΕΘ. 

πηγη

*Δικο μας το σχόλιο..