Μητσοτάκης: Αποδοκιμάστηκε Σε Ειδικό Σχολείο

«Θερμής» υποδοχής έτυχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από καθηγητές που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Ειδικό Σχολείο (ΕΕΕΕΚ) Αγίου Δημητρίου.

Μάλιστα ο πρωθυπουργός σε βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου φαίνεται να έχει και έναν έντονο διάλογο με άνδρα που βρίσκεται σε αμαξίδιο.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΟΥ ΤΟ ‘ΣΤΕΙΛΕ Η ΑΝΙΨΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ. ΠΗΓΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗ, ΕΦΑΓΕ ΧΟΝΤΡΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΚΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΤΑΝ «ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΕΤΕ, ΑΦΟΥ ΑΡΧΙΣΕ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ»… ΤΟΣΟ ΖΑΒΟ. PIC.TWITTER.COM/DJVSGZIGOA

— ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΑΣΟΥΛΑΣ (ΑΚΑ Α-ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΑΤΑΟΥΛ-ΑΣ) (@CHRISFAS61) APRIL 1, 2021

Ο κ. Μητσοτάκης έφτασε στο σημείο υπό κλοιό συνθημάτων διαμαρτυρίας γύρω στις 11:00 το πρωί με κουστωδία αυτοκινήτων και μηχανών της ασφάλειας.

Η ΕΛΜΕ Νότιας Αθήνας και την ΕΛΜΕ Νέας Σμύρνης Καλλιθέας Μοσχάτου έκαναν λόγο για προκλητική και σκανδαλώδη επίσκεψη που έγινε καθαρά για επικοινωνιακούς λόγους.

«Η εγκληματική αδιαφορία που έχει επιδείξει η κυβέρνηση επί μακρόν για την περιφρούρηση της υγείας των εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής, των μαθητών και των οικογενειών τους δεν μπορεί να εξωραιστεί μέσα από χαμόγελα και επικοινωνιακές φιέστες» τονίζει και προσθέτει:

«Είναι ντροπή να μιλάει ο κ. Μητσοτάκης για δήθεν πρόταξη των εκπαιδευτικών της Ειδικής Αγωγής στον εμβολιασμό και ακόμα να μην έχει γίνει ούτε ένα (!) εμβόλιο. Είναι απαράδεκτο ακόμα και τώρα να μη γίνονται μαζικά και επαναλαμβανόμενα τεστ μέσα στα Ειδικά Σχολεία. Δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από κανένα αφήγημα περί “ατομικής ευθύνης” η κρατική ανευθυνότητα και αναλγησία».

Ισχυρή η παρουσία της Αστυνομίας

Από τις 9:00 το πρωί, ολόκληρη η περιοχή γύρω από το Ειδικό Σχολείο του Αγίου Δημητρίου είχε περικυκλωθεί από δεκάδες αστυνομικούς, όμως οι καθηγητές έστησαν έγκαιρα τα μπλοκ τους έξω ακριβώς από την είσοδο του σχολείου, σύμφωνα με το alfavita.gr.

Περίπου στις 11:00 το πρωί έφτασε στο ΕΕΕΚ ο πρωθυπουργός συνοδευόμενος από κουστωδία αυτοκινήτων και μηχανών της ασφάλειας, ωστόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, άκουσε αποδοκιμασίες και συνθήματα προς το πρόσωπό του για την πολιτική της κυβέρνησης αναφορικά με την πανδημία και όχι μόνο

πηγη