Εξώδικο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτ. Θράκης για τη συνέντευξη Στυλιανίδη στο Militaire!

Εξώδικο στον Βουλευτή Ροδόπης Ευριπίδη Στυλιανίδη για τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη του στο Militaire.gr   επιδόθηκε  μέσω δικαστικού επιμελητή από την αποκαλούμενη “Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτ. Θράκης”! Κι όχι μόνο αυτό: το εξώδικο περιλάμβανει το Militaire.gr αλλά και όσα ΜΜΕ αναπαρήγαγαν τη συνέντευξη του κ.Στυλιανίδη. Μεταξύ αυτών και η Φωνή της Ροδόπης η οποία δημοσιεύει και όλο το εξώδικο. Σ΄ εμάς μάλλον ψάχνουν τη διεύθυνση μας…

Το άλλο πρόσωπο της βίας

Η συνέντευξη είχε γίνει με αφορμή κείμενο αναφορά στον ΟΗΕ που “υπέγραφε” η “Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτ.Θράκης” κατηγορώντας την Ελλάδα!

Η …Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία “Τούρκων” Δυτικής Θράκης θα πρέπει να καταλάβει ένα πολύ απλό πράγμα: εδώ δεν είναι Τουρκία , είναι Ελλάδα . Κι αυτό σημαίνει τα εξής:

• Οι δημοσιογράφοι καλούν για συνέντευξη όποιον θέλουν και ο καλεσμένος λέει ότι θέλει.  Επίσης δημοσιεύουν ότι νομίζουν ότι είναι ενδιαφέρον.

•Στην Ελλάδα υπάρχει η δυνατότητα όποιος θίγεται να χρησιμοποιεί ένδικα μέσα. Όπως κάνει η …“Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτ. Θράκης”. Αυτό καταρρίπτει από μόνο του τα περί…καταπίεσης κι άλλων απίθανων που κατά καιρούς υποστηρίζουν διάφορες “ομοσπονδίες”. Όχι ότι χρειαζόταν το εξώδικό τους για να το καταλάβουμε… Συνεπώς ότι χρειαστεί να πούμε με τους αυτόκλητους “προστάτες” της μειονότητας στην Θράκη θα τα πούμε εκεί που πρέπει. Υλικό υπάρχει απεριόριστο…

πηγη