Η πτώση του Μπάιντεν στις σκαλες του Air Force One.Με.. «μπλακ χιούμορ»;(videos)

Η πτώση του Μπάιντεν στις σκαλες του Air Force One.

Απο την Χάνα Φρίσμπεργκ

blob:https://nypost.com/2b51761c-14a2-481d-885d-ea2c3de57fb7

Το κακό ταξίδι του Προέδρου Μπάιντεν έχει γίνει η πτώση του meme στο Twitter.

Ο 78χρονος γλίστρησε στις σκάλες κατά την επιβίβασή του στην Πολεμική Αεροπορία Μία Παρασκευή, ακολουθώντας τα προσωρινά ασταθή βήματα του Προέδρου Gerald Ford .

Αλλά η χαλαρή θέση του αρχηγού έχει αφήσει μια καταιγίδα από μιμίδια και αστεία, σηματοδοτώντας, παρά τα άλλα γκάφ του , το πρώτο του meme ως πρόεδρος.

Και τα αστεία σίγουρα δεν έλειψαν…

Ο μόνιμος σχολιαστής του Twitter Chrissy Teigen ζύγισε , παραιτώντας: «Όλοι πρέπει να ελπίζουμε σε ένα μονοήμερο ταξίδι στο δρόμο για το προσωπικό μας τζετ.»

«Ο Chair Force One»,  έγραψε στο Twitter ο  υποστηρικτής των δικαιωμάτων όπλου Kyle Kashuv, μοιράζοντας μια φωτογραφική εικόνα του προέδρου που κάθεται σε ένα σκαλοπάτι Easy Climber στη σκάλα της Air Force One.

Άλλοι χρήστες του Twitter χτύπησαν ομοίως το παλαιότερο άτομο που ανέλαβε την προεδρία 

Αρκετοί άλλοι συνέκριναν την πτώση του Μπάιντεν με τις προηγούμενες διάσημες πτώσεις. «Η Τζένιφερ Λόρενς είχε το σώμα του Μπάιντεν για λίγο εκεί;» έγραψε  ένας χρήστης του Twitter, υπενθυμίζοντας την εποχή που η ηθοποιός έπεσε στα Όσκαρ .

Image

Ένας λογαριασμός το παρομοίασε με ένα άλλο δημοφιλές meme που απεικονίζει έναν άνδρα να πέφτει κάτω από σκάλες με κόκκινη μοκέτα – το οποίο, παρά το ότι έχει απομακρυνθεί από καιρό , οι χρήστες ισχυρίζονται ότι είναι Jason DeRulo.

Image

«Κανείς δεν είναι ασφαλής από τον σπεύδοντα ηγέτη της NFL #Bidenfall»,  έγραψε  το Pro Football Network, μοιράζοντας μια εικόνα του παίκτη του Tennessee Titans, Derrick Henry που φαινόταν να τρέχει στο Μπάιντεν.

«Εντάξει εντάξει, έχει νόημα τώρα», έγραψε ένας χρήστης, συλλέγοντας ένα κλιπ του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, 74 ετών, χτυπώντας μια μπάλα του γκολφ που προσγειώνεται στο κεφάλι του Μπάιντεν και προκαλεί την πτώση.

«Ο Joe Biden εναντίον του Sasuke ήταν η μεγαλύτερη μάχη του anime», έγραψε ένας  χρήστης  με μια σύνθετη φωτογραφία του Biden και του χαρακτήρα manga Sasuke Uchiha.

Άλλοι συνέδεσαν το πρόβλημα με το γεγονός ότι το Instagram έπεσε για λίγο την Παρασκευή.

«Εγώ πηγαίνω στο Twitter για να δω αν το Instagram είναι κατάλληλο για όλους» , έγραψε ένας χρήστης , δείχνοντας τον αγώνα με τα ωμά πλάνα του Biden’s butterfeet.

Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες του Twitter έχουν αναλάβει το #BidenFall για να δείξουν υποστήριξη στον πρόεδρο. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Λευκός Οίκος κατηγορεί τον άνεμο για την πτώση του Μπάιντεν στην Αεροπορία

«#BidenFall είναι trending έτσι μια υπενθύμιση ότι, σύμφωνα με τους θανάτους Μπάιντεν έχουν πέσει κάθε εβδομάδα και εμείς απλά πατήστε 100M πλάνα εμβολιασμού,» δικηγόρος για τα ανθρώπινα δικαιώματα Κασίμ Ρασίντ έγραψε .

«Η ιστορία δεν αφορά τον Πρόεδρο Μπάιντεν να πέφτει καθώς μπήκε στο Air Force One. Είναι για το πόσο γρήγορα σηκώθηκε », έγραψε ο σύμβουλος του DNC Scott Dworkin. 

Ο Λευκός Οίκος κατηγόρησε τον καιρό για το περιστατικό.

«Είναι αρκετά θυελλώδες έξω. Εχει πολυ αερα. Σχεδόν έπεσα στα σκαλιά », δήλωσε στους δημοσιογράφους η αναπληρωτής γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου Karine Jean-Pierre .

πηγη