Μυστικό δείπνο Μητσοτάκη-Αλαφούζου και άλλων “μηντιαρχών” αποκαλύπτει η «Εστία»

 

Μυστικό δείπνο «σε διαμέρισμα του ιστορικού κέντρου των Αθηνών» αποκαλύπτει το πρωτοσέλιδο της “Εστίας” σήμερα, με οικοδεσπότη «γνωστό σοβαρό μηντιάρχη των κοινωνικών δικτύων».

Επίτιμος προσκεκλημένος ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και, «μεταξύ των ολίγων συνδαιτυμόνων ήταν επίσης ο επίσης πασίγνωστος ιδιοκτήτης τηλεοπτικού σταθμού, κύριος Ιωάννης Αλαφούζος».

Γράφει μεταξύ άλλων η εφημερίδα:

«Το μενού είχε βεβαίως πανδημία, ελληνοτουρκικά, απόδοση Κυβερνήσεως, αλλά όπως είναι φυσικό οι αμφιτρύωνες ενδιαφέροντο τα μέγιστα για το κλασσικό ερώτημα: υπάρχει περίπτωσις διεξαγωγής πρόωρων εκλογών; Το ερώτημα ετέθη κάποια στιγμή στον Πρωθυπουργό, όχι πάντως από τον κύριο Αλαφούζο όπως καταφέραμε να μάθουμε».

«Ο κύριος Μητσοτάκης δεν είχε πολλά περιθώρια. Οι πρόωρες εκλογές είναι ένα εξαιρετικό προνόμιο πού επιφυλάσσει το Σύνταγμα στον Πρωθυπουργό για λόγους εξαιρετικής εθνικής σημασίας, και ακόμη και να τις έχει στο μυαλό του ως λίαν εξαιρετικό ενδεχόμενο δεν θα τις απεκάλυπτε ποτέ στο πλαίσιο ενός ιδιωτικού ανεπισήμου δείπνου. Ακόμη και αν σε αυτόν μετείχαν άνθρωποι εμπιστοσύνης του, φημισμένοι και δοκιμασμένοι για την εχεμύθειά τους. “Εκλογές να κάνω για ποιο λόγο; Ο Τσίπρας έχει αποδειχθεί ότι είναι… πελάτης μας! Γιατί να το ρισκάρουμε, να τον κατανικήσουμε και να βρεθούμε στο μέλλον απέναντι νέου αντιπάλου;” ήταν το επιχείρημα τού Πρωθυπουργού για την απόρριψη κάθε σεναρίου διεξαγωγής εκλογών».

πηγη