«Αναρμόδιος» για το πανάκριβο internet και τις καθυστερήσεις στις ταχυμεταφορές ο πρόεδρος της ΕΕΤΤ!

Παραδέχτηκε, πάντως, πως δεν είναι ευχαριστημένος από το επίπεδο των τιμών σε σχέση με την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιώνfacebook sharing button 

Άμοιρος ευθυνών, τόσο για τις υπέρογκες χρεώσεις του διαδικτύου όσο και για τις καθυστερήσεις των παραδόσεων ταχυδρομείων εν μέσω lockdown, επιχείρησε να εμφανιστεί στη Βουλή ο πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), Κωνσταντίνος Μασσέλος.

Ο πρόεδρος της ΕΕΤΤ ανακοίνωσε πως θα καλέσει, κατόπιν εορτής, σε ακρόαση όλες τις εταιρίες ταχυμεταφορών, προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για τις σοβαρές καθυστερήσεις στις παραδόσεις στη διάρκεια του πρώτου και του δεύτερου lockdown, ενώ προανήγγειλε τη δημιουργία ειδικού μητρώου ταχυμεταφορών, με συμμετοχή ιδιωτών που πιθανόν είναι άνεργοι.

Όσο για τις καταγγελίες για το πανάκριβο και ταυτόχρονα ιδιαιτέρως αργό internet στη χώρα μας, υποστήριξε πως δεν επιβάλλει η επιτροπή τα ανώτατα όρια τιμών, καθώς και πως η κινητή είναι… ελεύθερη αγορά. Ομολόγησε, πάντως, πως δεν είναι ευχαριστημένος από το επίπεδο των τιμών σε σχέση με την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, δεν φάνηκε ωστόσο διατεθειμένος να προχωρήσει σε σχετική ρύθμιση.

πηγη