ΕΡΤ / Μισή συγγνώμη στον ΣΥΡΙΖΑ για την προβοκάτσια με το πανό της νεολαίας

ΕΡΤ ΠΑΝΟ

Η διοίκηση της ΕΡΤ που χρέωσε στη νεολαία του κόμματος το πανό «Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη», εδέησε μετά τις έντονες διαμαρτυρίες να ζητήσει κουτσουρεμένη συγγνώμη

Ηδιοίκηση της ΕΡΤ δεν έχει το σθένος ούτε μια κανονική συγγνώμη να ζητήσει  μπροστά στην απίστευτη προβοκάτσια που έκανε κατά του ΣΥΡΙΖΑ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Η δημόσια τηλεόραση που χρέωσε το πανό με σύνθημα «Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη» στη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, υποχρεώθηκε μετά τις σφοδρές αντιδράσεις να ζητήσει συγγνώμη μόνο που το έκανε με ένα τρόπο που επιβεβαιώνει απλώς την απόλυτη κομματικοποίηση και εξάρτηση από το Μαξίμου  της ΕΡΤ.

Γιατί η συγγνώμη που ζήτησε ήταν μισή. Μια μικρή αναφορά προς το τέλος του ειδησεογραφικού βίντεο που έπαιξε στο πρωινό δελτίο ειδήσεων στις 10. Μάλιστα το σούπερ, ο τίτλος δηλαδή του βίντεο, είναι παραπλανητικός αφού γράφει «ΣΥΡΙΖΑ κατά ΕΡΤ για εκ παραδρομής αναφορά στο πανό για Κουφοντίνα». 

Στο σπικάζ του βίντεο υποστηρίζεται ότι εκ παραδρομής χρεώθηκε το πανό «Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη» στη νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, ζητείται συγγνώμη και ομολογεί, βέβαια, ότι ήταν εύλογες οι αντιδράσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

πηγη