Σπύρος Δημητριάδης,(πρώην σύζυγος της αδελφής του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ντόρας Μπακογιάννη, Κατερίνας): «Σήκωσα τη σορό του Μπακογιάννη στους ώμους, όμως συνεργός σε φόνο κ. Μητσοτάκη δεν θα γίνω»

Σαφή θέση για το ζήτημα της απεργίας πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα παίρνει προσωπικός φίλος του Παύλου Μπακογιάννη, ενός από τα θύματα της «17 Νοέμβρη».

Με ανάρτησή του στα social media ο Σπύρος Δημητριάδης, ο οποίος είναι επίσης πρώην σύζυγος της αδελφής του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ντόρας Μπακογιάννη, Κατερίνας, αλλά και πατέρας του διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου, Γρηγόρη Δημητριάδη, σημείωνει χαρακτηριστικά:

«Σήκωσα την σορό του Μπακογιάννη στους ώμους. Πόνεσα. Αλλά συνεργός σε φόνο Κε Μητσοτάκη ΔΕΝ θα γίνω. Έστω και τώρα κάντε κάτι».

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fspiros.dimitriadis.9%2Fposts%2F10222833271412031&width=500&show_text=true&height=474&appId

πηγη

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο που λέει "Spiros Dimitriadis 13 Αυγ 2018 Κι επειδή πολλή συζήτηση έγινε για την ανάρτησή μου θα πω για μια ακόμη φορά τα εξής: Η δολοφονία του Παύλου ήταν οδυνηρότατη και για μένα. Είμασταν πολύ κοντά, μετέφερα ττη σορό του στους ώ μουςμου, τον πενθώ ακόμα και τον θυμάμαι πάντα με αγάπη. Και όταν βλέπω ότι συνεχώς εμπορεύονται τον θάνατό του για πολιτικά οφέλη ΕΞΟΡΓΙΖΟΜΑΙ και ΑΗΔΙΑΖΩ. Και θα τους τα χώνω αλύπητα. Ακόμα δεν έχουν ακούσει σχεδόν τίποτα! Σαφής;"