Χωρίς ρεύμα παραμένουν περίπου 10.000 νοικοκυριά

Χωρίς ρεύμα παραμένουν περίπου 10.000 νοικοκυριά

Μάχη με τον χρόνο και τις αντίξοες συνθήκες δίνουν οι εργαζόμενοι του ΔΕΔΔΗΕ για την αποκατάσταση των προβλημάτων ηλεκτροδότησης που έφερε η κατάρρευση του επιτελικού κράτους από μία κακοκαιρία που είχε ανακοινωθεί εδώ και αρκετές ημέρες.

Τη στιγμή που η «Μήδεια» υποχωρεί, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα παραμένουν περίπου 10.000 νοικοκυριά σε Αττική και Βόρεια Εύβοια, πολλά από τα οποία βρίσκονται για τέταρτη ημέρα στο σκοτάδι, ενώ αντιμετώπισαν και σοβαρά προβλήματα ύδρευσης.

Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΕ ενισχύονται σήμερα με επιπλέον 60 τεχνικούς από την Περιφέρεια της Πελοποννήσου Ηπείρου και της Κεντρικής Ελλάδος (στις οποίες οι ζημιές αποκαταστάθηκαν).

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, χθες το βράδυ, από τον ΔΕΔΔΗΕ, συνεχίζονται οι εργασίες για την επανηλεκτροδότηση 5 γραμμών Μέσης Τάσης, σε τμήματα των περιοχών Διόνυσος, Αγ. Στέφανος, Κεφαλάρι, Πολιτεία, Γλυκά Νερά, Εκάλη και Νέα Ερυθραία, ενώ είχαν ηλεκτροδοτηθεί περίπου 60.000 νοικοκυριά και επιχειρήσεις από τις 70.000 που αντιμετώπισαν προβλήματα εξαιτίας της κακοκαιρίας.

πηγη