Πέθανε ηλικιωμένος που υποστηριζόταν από οξυγόνο λόγω διακοπής ρεύματος – Ο τρίτος νεκρός από την κακοκαιρία

Στους τρεις ανέρχονται οι νεκροί από την “Μήδεια” στην χώρα μας.

Μετά την είδηση για δύο νεκρούς, έναν 56χρονο στην Κρήτη και έναν 80χρονο στην Εύβοια, αναφέρθηκε και τρίτος νεκρός εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών και αφορά σε έναν 73χρονο, επίσης στην περιοχή της Εύβοιας.

Σύμφωνα με την Ευβοϊκή Γνώμη, ο δεύτερος ήταν από την περιοχή Μουρτιάς Ελυμνίων και υποστηριζόταν από οξυγόνο.

Ο άτυχος άνδρας που βρισκόταν σε μηχανική υποστήριξη, έφυγε από τη ζωή εξαιτίας της διακοπής ρεύματος στο σπίτι του, καθώς το μηχάνημα σταμάτησε να λειτουργεί.

Σημειώνεται, ότι νωρίτερα πέθανε ένας 80χρονος στο Τρούπι Μαντουδίου. Ο γιος του άτυχου ηλικιωμένο ήταν μαζί με τον πατέρα του, ο οποίος διέθετε υποκείμενο σοβαρό νόσημα. Ο γιος, κάλεσε στις 4 τα ξημερώματα την Πυροσβεστική για να τους πάρουν από εκεί, καθώς το χωριό αποκλείστηκε και το ύψος του χιονιού ήταν πάρα πολύ μεγάλο. Στο σημείο επιχείρησαν να φτάσουν για να τους απεγκλωβίσουν κλιμάκια της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, της Πυροσβεστικής και του δήμου, ωστόσο ο άνδρας δεν άντεξε και κατέληξε.

Επίσης, έγινε γνωστό ότι ένας 56χρονος κτηνοτρόφος βρέθηκε νεκρός στην Κρήτη έξω από το μαντρί του. Πιθανότατα ο θάνατός του οφείλεται σε ανακοπή. Ο άντρας βρέθηκε στο Καμινάκι του Οροπεδίου Λασθίου.

πηγη