Παφίλης εντός Βουλής: Τι Μπογδάνος, τι ρουφιάνος [βίντεο]

Παφίλης εντός Βουλής: Τι Μπογδάνος, τι ρουφιάνος [βίντεο]

Πληρωμένη απάντηση στον βουλευτή της Ν.Δ. από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΚΕ μετά από ένα ακόμη αντικομμουνιστικό παραλήρημα του πρώην δημοσιογράφου.

Όλα συνέβησαν χθες κατά τις τοποθετήσεις βουλευτών για το αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο Κεραμέως – Χρυσοχοΐδη, με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο να εκφράζει το γνωστό του αντικομμουνιστικό μένος και να κατηγορεί το ΚΚΕ σχετικά με την ανακοίνωση που είχε εκδώσει το κόμμα για την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του.

«Όχι μόνο δεν καταδίκασε χωρίς αστερίσκου, αλλά την επαύριο συνέχισε τη στοχοποίησή μου, με αήθεις χαρακτηρισμούς που ξέρουμε ότι οπλίζουν χέρια πλέον» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τον λόγο πήρε ο Θανάσης Παφίλης και απάντησε με νόημα στον βουλευτή της Ν.Δ. . Αφού ξεκαθάρισε την πάγια θέση του ΚΚΕ ενάντια σε τέτοιες επιθέσεις, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος υπενθύμισε την περίπτωση που ο Κ. Μπογδάνος είχε αποκαλύψει την ταυτότητα διαδηλωτή και κατέληξε «όταν βγαίνει ένας βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου και καταγγέλλει επισήμως ότι αυτός είναι ο τάδε, που φοιτεί εκεί, που είναι αυτό κι αυτό τότε ισχύει αυτό που γράψανε μερικοί: “Τι Μπογδάνος, τι ρουφιάνος».

πηγη