Ο Bruce Campbell ζει σε ένα αεροπλάνο από το 1999 (video)

Ο Bruce Campbell ζει σε ένα αεροπλάνο από το 1999 - για αυτό το λόγο

Ο Bruce Campbell είναι ένας συνταξιούχος ηλεκτρολόγος, που ζει εδώ και 15 χρόνια μέσα σε ένα Boeing 727-200 που μετέτρεψε σε σπίτι. Αγόρασε το αεροπλάνο το 1999 για 100.000 δολάρια και ξόδεψε αρκετά χρόνια για να το μετατρέψει σε ένα …

Οι ζωές μας είναι σύντομες και είναι σημαντικό να παραμείνουμε ευέλικτοι. (βλ. Bruce Campbell)

  • Ο Bruce Campbell είναι τώρα 70 ετών και ζει στο Όρεγκον
  • Το σπίτι του , ωστόσο, δεν είναι συμβατικό σπίτι
  • Ο κ. Κάμπελ ζει στο πιλοτήριο ενός αεροπλάνου
  • Ποτέ δεν μετανιώθηκε για την επιλογή του, που έγινε πριν από περίπου 20 χρόνια

Συνολικά, η επιλογή της ακραίας ζωής του κόστισε πάνω από 200.000 $ : ήδη από αυτό καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι προσιτό σε όλους. Αλλά δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι ο κ. Κάμπελ (αυτό είναι σωστό, ονομάζεται μετά τις περίφημες κονσέρβες σούπες) δεν μας ενδιαφέρει πολύ. Η ιστορία του είναι συναρπαστική , καθώς φαίνεται ότι ολόκληρη η ζωή του τον οδήγησε στο σημείο που βρίσκεται σήμερα. να ζουν μέσα σε ένα αεροπλάνο .

Ο κ. Κάμπελ δεν πειράζει με λεπτομέρειες όταν ρωτήθηκε. Οι δημοσιογράφοι πρέπει να τον φτάσουν στο Όρεγκον , λίγα χιλιόμετρα από το Πόρτλαντ, στο δάσος . Στην πραγματικότητα, εκεί έχει μεταφέρει το Boeing 727-200 , το οποίο εξέλεξε ως σπίτι του. Ως παιδί, είπε, είχε συνηθίσει να περιπλανιέται στις αεροπορικές βάσεις επειδή ο πατέρας και η μητέρα του εργάστηκαν και οι δύο για την Πολεμική Αεροπορία .

Γι ‘αυτό, εξηγεί, τα αεροπλάνα έχουν γίνει μέρος της ζωής του. Δεν μπορεί καν να ειπωθεί, ασήμαντα, ότι «του αρέσει» αεροπλάνα. Ακόμα πιο απλά, είναι για αυτόν ένα φυσικό, συγγενές, ουσιαστικό στοιχείο. Όταν μεγάλωσε ο Μπρους έγινε μηχανικός και άρχισε να εκτιμά τα τεχνικά χαρακτηριστικά των αεροσκαφών. Επίσης, άρχισε να έχει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το μέλλον του.αεροπλάνο

Πηγή: boredpanda.com

Η ελευθερία να έχουμε φτερά

Ο κ. Κάμπελ λέει ότι συνειδητοποίησε σύντομα ότι κάποιες ανάγκες, πολύ συχνές σε άλλους άντρες, δεν ανήκαν σε αυτόν . Δεν ήθελε μια γυναίκα ή παιδιά: επομένως, καμία οικογένεια. Δεν ήθελε καν να δανειστεί για να αγοράσει ένα σπίτι , ένα περιουσιακό στοιχείο ζούσε ως ομόλογο, ένα ομόλογο . Σίγουρα, αλλά πρέπει να ζήσεις κάπου. Έτσι, το 1999, επέλεξε ένα αεροπλάνο. το Boeing που ανήκε στον Αριστοτέλη Ωνάση .

Διαβάστε επίσης:  Φόβος να πετάξετε; Τα πιο τρομακτικά και επικίνδυνα αεροδρόμια στον κόσμο

Δεν έχει μετανιώσει ποτέ για την επιλογή του, λέει. Τα τελευταία χρόνια έχει εφοδιάσει το nacelle για όλες τις ανάγκες του. Χρησιμοποιεί το πιλοτήριο ως κέντρο πολυμέσων, ένα από τα τρία αυθεντικά μπάνια για τις ανάγκες του και έχει ακόμη εγκαταστήσει ένα πλυντήριο. Λέει ότι η διάλυση των αεροπλάνων είναι μια πραγματική ντροπή, μια ακουστική σπατάλη . Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, εκτιμά την ιδέα της ελευθερίας που είναι εγγενής σε μια ακραία επιλογή όπως η δική του.

Η φιλοσοφία του Bruce Campbell είναι «Μην παγιδεύεσαι. Εάν παγιδευτείτε σε επιλογές που δεν σας αφήνουν πλέον χώρο για δράση, τότε οι υπαρξιακές σας επιλογές γίνονται πολύ περιορισμένες ».

πηγη