Αποκαλυπτική Ακρίτα: Είμαι θυμωμένη… – Δεν θέλω να κάνω παρέα με τον φασίστα – Τι είπε για τη λογοκρισία στα ΝΕΑ και την παραίτηση (vid)

 Αποκαλυπτική Ακρίτα: Είμαι θυμωμένη… – Δεν θέλω να κάνω παρέα με τον φασίστα – Τι είπε για τη λογοκρισία στα ΝΕΑ και την παραίτηση (vid)

Η Έλενα Ακρίτα ήταν καλεσμένη στην πρεμιέρα για το 2021 του «2Night Show» και μίλησε για όλους και για όλα.

«Θέλω να είμαι μια γροθιά με τους ανθρώπους που σκέφτονται ελεύθερα, με τους άλλους ούτε καλημέρα. Δεν θέλω να κάνω παρέα με τον φασίστα» είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Ακρίτα.

Όσον αφορά την πολιτική κατάσταση δήλωσε «πιο θυμωμένη με τα πράγματα που δεν μπορώ να αλλάξω».

«Προσπαθώ να κάνω τον κόσμο λίγο καλύτερο. Όσο υπάρχουν προβλήματα στην κοινωνία και με βαστάνε τα πόδια μου, εγώ θα βγαίνω στους δρόμους» πρόσθεσε η δημοσιογράφος.

Σε ό,τι αφορά την παραίτησή της από την εφημερίδα «Τα Νέα» ανέφερε πως:

  • «Ήταν αξιοπρεπής η παραίτησή μου, παρόλο που το κείμενο πήγαινε κόντρα στην πολιτική της εφημερίδας. Δεν άφησα κανένα περιθώριο, έφυγα και πάμε για άλλα. Πολλοί δεν περίμεναν ότι θα παραιτηθώ».

Η Έλενα Ακρίτα ρωτήθηκε και για το εμβόλιο και απάντησε ότι «θα το κάνω παρόλο που είμαι αλλεργική, θέλω τη ζωή μου πίσω».

«Η καραντίνα με πιέζει πολύ, με ρίχνει, με κατεβάζει. Κάθε μέρα γίνεται πιο δύσκολο, είμαι και καταθλιπτική και αυτό δεν βοηθάει» εξομολογήθηκε η κυρία Ακρίτα.

πηγη