Και η Σοφία Βούλτεψη στο «ΝΕΟ» Υπουργικο σχήμα,ως Υφυπουργός στο Υπουργείο Μετανάστευσης, αρμόδια για την ένταξη(!)

Ανασχηματισμός εσωτερικής κατανάλωσης και στο βάθος επιχείρηση αλλαγής ατζέντας

Στις 12:00, στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, θα πραγματοποιηθούν ανακοινώσεις για τη νέα σύνθεση της κυβέρνησης, όπως έγινε γνωστό από το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Μέχρι χθες, οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι δεν παραδεχόντουσαν τη συγκεκριμένη κίνηση ενώ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στ. Πέτσας, είπε πως «ανασχηματισμό κάνει ο πρωθυπουργός όταν εκείνος κρίνει σκόπιμο. Επομένως, ας αφήσουμε τον πρωθυπουργό να πάρει τις αποφάσεις του και να κάνει τις ανακοινώσεις του όπως εκείνος επιθυμεί» αλλά τελικά δήλωσε το εξής: «Από εκεί και πέρα νέα χρονιά, νέο ξεκίνημα».

Σύμφωνα με τις έως τώρα διαρροές «στόχος» είναι η αξιοποίηση και άλλων βουλευτών για να περιοριστεί η δυσαρέσκεια εντός του κυβερνώντος κόμματος ενώ, σύμφωνα με την «Καθημερινή» αμετακίνητοι παραμένουν οι Χρήστος Σταικούρας, Νίκος Δένδιας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Λίνα Μενδώνη, Κώστας Καραμανλής, ενώ στη θέση τους ως αναπληρωτές αναμένεται να παραμείνουν ο Θεόδωρος Σκυλακάκης στο υπουργείο Οικονομικών και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στο Εξωτερικών.

Για την θέση του εκπροσώπου φαίνεται πως οδεύει ο Χρήστος Ταραντίλης, ενώ στην θέση της παραμένει η Αριστοτελία Πελώνη.

πηγη