Η ατάκα του Τσίπρα στην Τρέμη που προκάλεσε εντύπωση: «Είστε θύμα της διαπλοκής» (Video)

Μια ατάκα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στη διάρκεια της συζήτησης που είχε με τη δημοσιογράφο Όλγα Τρέμη στο πλαίσιο του Φόρουμ των Δελφών, προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση, όπως και η απάντηση της δημοσιογράφου.
Συγκεκριμένα, η Όλγα Τρέμη αναφέρθηκε σε συνέντευξη που έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας στην εφημερίδα Καθημερινή, όπου μίλησε για τη διαφθορά. «Ποια είναι η διαπλοκή; Σε τι συνίσταται η αγριότητά της;» ρώτησε σε η δημοσιογράφος και ο Α. Τσίπρας απάντησε δηκτικά: «Ας μην κάνουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε. Όλοι καταλαβαίνουμε τι είναι η διαπλοκή. Κατ’ αρχάς, και εσείς το γνωρίζετε πάρα πολύ καλά, και το γνωρίζετε πάρα πολύ καλά διότι εγώ θεωρώ ότι είσαστε και θύμα ως δημοσιογράφος αυτής της συζήτησης, διότι πιστεύω ότι στο τέλος της ημέρας οι δημοσιογράφοι επιχειρούν -οι περισσότεροι όχι όλοι- να κάνουν τη δουλειά τους, και μέσα σε ένα κλίμα που έχει να κάνει με αντιπαραθέσεις, συγκρούσεις, οικονομικά συμφέροντα, κάνουν τους τροχονόμους στο τέλος της ημέρας».
Με τη σειρά της η Όλγα Τρέμη σχολίασε: «Εγώ δεν αισθάνομαι τροχονόμος. Αισθάνομαι παράπλευρη απώλεια, αν θέλετε να σας το πω αλλιώς» για της απαντήσει ο πρόεδορς του ΣΥΡΙΖΑ «Ενδεχομένως έχετε δίκιο».
(Δείτε την επίμαχη ατάκα στο 36’30» του βίντεο)

 

πηγη