Καίνε Βρούτση, μέσω Σταϊκούρα από το Μαξίμου και ετοιμάζουν τον Πέτσα

Σχέδιο τόνωσης της ελληνικής οικονομίας για τις συνέπειες του ...

 

Γράφει ο Μιχάλης Ι. Ασημάκης

Κι ενώ ο Βρούτσης κατέθεσε σήμερα την τροπολογία για τον μηχανισμό ενίσχυσης της απασχόλησης, στο πλαίσιο του προγράμματος «Συν-εργασία» που ανακοίνωσε προ ημερών ο ίδιος ο πρωθυπουργός, από πίσω διακινείται η φήμη ότι το υπουργείο προορίζεται για τον σημερινό κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα ο οποίος στο παρελθόν είχε διατελέσει συνεργάτης του κ. Σταϊκούρα.

 

Η εντύπωση που καλλιεργείται είναι ότι ο κ. Σταϊκούρας δεν μπορεί να τα βρει με τον κ. Βρούτση αν και έχουν ξεχωριστές αρμοδιότητες.

 

Στην πραγματικότητα όμως το Μαξίμου επιδιώκει αναβάθμιση του υφυπουργού Θεόδωρου  Σκυλακάκη στο υπουργείο Οικονομικών, κάτι το οποίο σημαίνει ότι από μια τέτοια καραμπόλα θα θιγεί κατεξοχήν ο κ. Σταϊκούρας ο οποίος θα «καπελωθεί» από τον κ. Σκυλακάκη και παράλληλα θα εμφανίζεται ως αυτουργός του φαγώματος του κ. Βρούτση.

 

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζουν τα PIPERATA.GR κάπου εκεί ανάμεσα προσπαθεί να «χωθεί» ο αρμόδιος για τις τράπεζες υφυπουργός Γιώργος Ζαββός, εκ των στενών συμβούλων του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, μετά το στραπάτσο που υπέστη στην προσπάθεια του να διεκδικήσει τη θέση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος.

πηγη

 

Αρέσει σε %d bloggers: