
Με μια ακόμη εύστοχη ανάρτησή του στο Instagram, ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Καραμανλή Άρης Σπηλιωτόπουλος παίρνει θέση στο θέμα που δημιούργησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μπογδάνος για την ανάρτηση στο Twitter της «Επιτροπής 2021», σχετικά με τη δολοφονία του βουλευτή της ΕΔΑ, Γρηγόρη Λαμπράκη, στις 22 Μαΐου του 1963.
Ο κ. Σπηλιωτόπουλος με την ανάρτησή του για το που μπορεί να οδηγήσει η άγνοια της Ιστορίας και στηλιτεύει τη στείρα αντιπαράθεση που επέλεξε ο κ. Μπογδάνος.
Η ανάρτηση Σπηλιωτόπουλου
«Αν δεν διδαχθείς από την Ιστορία είσαι αναγκασμένος να την επαναλάβεις..
Για όσους επιλέγουν τη στείρα αντιπαράθεση για τη πρόσφατη πολιτική ιστορία…Μην φτάσουν στη Βουλή να διαφωνούν και για τη φυλάκιση…Κολοκοτρώνη!»
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Άρης Σπηλιωτόπουλος (@aris_spiliotop) στις 23 Μάι, 2020 στις 3:19 πμ PDT
Η ανάρτηση Μπογδάνου στο Twitter
Παρακαλώ ως βουλευτής να μου εξηγηθεί, ποια σχέση έχει το έγκλημα της δολοφονίας Λαμπράκη με το έργο της Επιτροπής για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.
Ιδίως εφόσον ζητούμενο ήταν ένα «σαν σήμερα», γιατί δεν επελέγη πχ η δολοφονία της Μπουμπουλίνας στις 22/5 του 1825; https://t.co/9L9MkWYjA5