Πούτιν:1.Κάθε παιδί έως 16 ετών θα πάρει βοήθεια απο 10 χιλιάδες ρούβλια.2.Με 2% τόκο,δάνεια στις επιχειρήσεις.3.Επιστροφή φόρων σε αυτοαπασχολούμενους που τον κατέβαλαν..!4..

Η εικόνα ίσως περιέχει: άτομα κάθονται, οθόνη, πίνακας και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: 9 άτομα

Vladimir Putin

 

(Αυτοματη μεταφραση) : Ο Πούτιν ανακοίνωσε τη μεγαλύτερη κρατική βοήθεια από τότε που ξεκίνησε η πανδημία. Αυτές δεν είναι μόνο μία φορά πληρωμές, είναι ένα συστημικό σχέδιο για να βοηθήσει τις βιομηχανίες που επηρεάζονται από πανδημία, επιχειρηματίες και οικογένειες.
Κάθε παιδί έως 16 ετών θα πληρωθεί 10 χιλιάδες ρούβλια.
Προνομιακά δάνεια προς επιχειρήσεις στο 2 % θα δοθούν για να καταβάλλουν μισθούς στους εργαζόμενους. Και αν η επιχείρηση διατηρήσει το 90 % των εργαζομένων, το δάνειο θα αποπληρωθεί από το κράτος.
Ακυρώθηκαν οι πληρωμές φόρων για Απρίλιο, Μάιο, Ιούνιο για τις πληγείσες βιομηχανίες και κοινωνικά προσανατολισ
Οι αυτοαπασχολούμενοι πολίτες που πλήρωναν φόρους θα λάβουν τα χρήματα που θα επιστρέψουν το 2019.
Η χώρα θα πρέπει σταδιακά να επανέλθει στην κανονική ζωή, αλλά θα συμβεί αργά και βήμα βήμα. Προς το παρόν ανοίγουν βιομηχανικές και κατασκευαστικές επιχειρήσεις. Παράλληλα σε δημόσιους χώρους είναι απαραίτητο να φοράτε μάσκες και γάντια.
Ο Πούτιν έχει καταστήσει σαφές ότι το κράτος είναι έτοιμο να παρέχει πρωτοφανή στήριξη στους πολίτες, κάτι που δεν ίσχυε ούτε κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας κρίσης του

Ο Πούτιν ανακοίνωσε τη μεγαλύτερη βοήθεια του κράτους σε όλες τις εποχές. Δεν είναι μόνο μια φορά πληρωμές, είναι ένα σχέδιο συστήματος για να βοηθήσει τον πληγείσα βιομηχανία, επιχειρηματίες και οικογένειες.
10 χιλιάδες ρούβλια θα πληρωθούν για κάθε παιδί κάτω των 16 ετών.
Οι εργαζόμενοι θα δοθούν στους μισθούς των μισθωτών κάτω των 2 %. Και αν η εταιρεία διατηρήσει το 90 % των εργαζομένων, το δάνειο θα πληρωθεί από το κράτος.
Κόπηκαν οι πληρωμές φόρων για τον Απρίλιο, τον Μάιο, τον Ιούνιο για την πληγείσα βιομηχανία και τους
Οι αυτοαπασχολημένοι πολίτες που πλήρωναν φόρους θα λάβουν χρήματα πίσω το 2019
Η χώρα σταδιακά πρέπει να επανέλθει στην κανονική ζωή, αλλά θα γίνει σταδιακά. Μέχρι στιγμής ανοίγουν βιομηχανικές και κατασκευαστικές εταιρείες. Παράλληλα σε δημόσιους χώρους είναι απαραίτητο να φοράτε μάσκες και γάντια.
Ο Πούτιν έχει καταστήσει σαφές ότι το κράτος είναι έτοιμο να παράσχει πρωτοφανή στήριξη στους πολίτες, κάτι που δεν ήταν καν κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας

*(Αυτοματη μεταφραση απο τον προσωπικο λογαριασμο του,στο fb)