Ετσι θα κάνετε τη βεράντα σας να μοιάζει με resort -Το design item που κάνει έφοδο δημιουργεί την πιο στιλάτη γωνιά χαλάρωσης


Δεν υπάρχει τίποτα πιο απολαυστικό το καλοκαίρι, από το να απολαμβάνετε ένα δροσιστικό κοκτέιλ ή τον παγωμένο σας καφέ, ξαπλωμένοι σε μια αιώρα!

Φανταστείτε την εξής εικόνα. Βρίσκεστε σε ένα υπέροχο resort, ξαπλωμένοι σε μια απολαυστική αιώρα. Ο θαλασσινός άερας σας χαϊδεύει τα μαλλιά, όσο σιγοπίνετε νωχελικά κάτι δροσερό και είστε βυθισμένοι στο αγαπημένο σας μυθιστόρημα. Ονειρικό;

Ε λοιπόν, αυτήν την εικόνα μπορείτε να την κάνετε πραγματικότητα, μόνο που, αντί να είστε στο resort, θα βρίσκεστε στο σπίτι σας! Τελευταία, όλο και περισσότεροι είναι εκείνοι που στρέφονται στις αιώρες, για να δημιουργήσουν μια δική τους καλοκαιρινή γωνιά.

Ιδανική για τη βεράντα σας ή και το μπαλκόνι σας, αν είναι αρκετά μεγάλο, για να χωρέσει, δημιουργεί την απόλυτη όαση στο σπίτι, από την οποία δε θα θέλετε να αποδράσετε ποτέ. Ειδικά φέτος, που το καλοκαίρι θα είναι σίγουρα διαφορετικό από όσα έχουμε ζήσει μέχρι σήμερα, η αιώρα θα γίνει ο καλύτερός σας φίλος.

IKEA

Αν έχετε στο μυαλό σας μόνο την εικόνα της αιώρας δεμένη ανάμεσα σε δύο δέντρα, ξανασκεφτείτε το, αφού πλέον, το πολυαγαπημένο αυτό item αποτελεί προνόμιο και της πόλης.

Η νέα, σύγχρονη βερσιόν τη θέλει να κυκλοφορεί με σταθερή βάση, ώστε να απολαμβάνετε ανενόχλητοι το νανούρισμά της.

Επιλέξτε τις υφασμάτινες, με έντονο χρώμα, για ένα πιο fashionable αποτέλεσμα, ή προτιμήστε τις πιο κλασικές, με τον δίχτυ, για ένα bohemian vibe, σχεδόν τροπικό. Όποια αιώρα και να επιλέξετε, το σίγουρο είναι ότι θα απολαύσετε ιδιαίτερα!

Ολοκληρώστε τη διακόσμηση της βεράντας σας με μια ομπρέλα κήπου για τον ήλιο, ένα ξύλινες καρέκλες και τραπεζάκι και θα έχετε δημιουργήσει τον δικό σας καλοκαιρινό παράδεισο.