Άρης τρολάρει Κεραμέως: «Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο» (pic)

Με μία ευρηματική αλλά και γελοιογραφική ανάρτηση στο Instagram, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος τρολάρει την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, χρησιμοποιώντας την πιο χαρακτηριστική ίσως σκηνή από την ελληνική ταινία «Το ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο».

Αφορμή αποτέλεσε το ογκώδες νομοσχέδιο που παρουσίασε για την εκπαίδευση η υπουργός Παιδείας και ιδιαίτερα οι διατάξεις του, σχετικά με την επαναφορά της αναγραφής της διαγωγής των μαθητών στα σχολικά έγγραφα, καθώς επίσης και των αποβολών.

Μάλιστα, ο κ. Σπηλιωτόπουλος συνοδεύει το κείμενο της ανάρτησης του με μια σκηνή από την διαχρονική ταινία «Το ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο», όπου ο «καθηγητής«, Δημήτρης Παπαμιχαήλ, ετοιμάζεται να χαστουκίσει τη «μαθήτρια» του, Αλίκη Βουγκουκλάκη…

Η ανάρτηση Σπηλιωτόπουλου στο Instagram

«“Το ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο”, προσφέρει ακόμα και σήμερα άφθονο γέλιο! Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι τότε παιδαγωγικές τεχνικές παραμένουν και σήμερα λειτουργικές.
Η επαναφορά της διαγωγής και των αποβολών μάλλον είναι λίγο αναχρονιστικές».  . #menoumeleuteroi #menoumespiti #arisspiliotopoulos #greece