Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον στη μάχη για το εμβόλιο με το… αίμα τους

tom-hanks-rita-wilson

Το αίμα τους θα δώσουν Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον καθώς κρίθηκαν από τους ειδικούς ως κατάλληλοι για συμμετοχή στην προσπάθεια δημιουργίας εμβολίου για τον κορωνοϊό.

Αποκαλύπτοντας, μάλιστα, την εξέλιξη αυτή ο Χανκς αστειευόμενος είπε ότι ελπίζει να δημιουργεί ένα «Hank-ccine» κατά του φονικού ιού.

Χανκς και Γουίλσον νόσησαν με κορωνοϊό ενώ βρίσκοταν στην Αυστραλία για τα γυρίσματα της ταινίας για τον Έλβις Πρίσλεϊ με σκηνοθέτη τον Μπαζ Λούρμαν.

Μετά την ανάρρωσή του το διάσημο ζευγάρι επέστρεψε πλέον στο Λος Άντζελες όπου με την άφιξή του υπέβαλε αίτηση για συμμετοχή σε ιατρική έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί αν τα αντισώματά τους θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν από τους επιστήμονες που προσπαθούν να παράξουν εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τον Τομ Χανκς τα τεστ έδειξαν ότι «φέρουμε αντισώματα» εκφράζοντας την ελπίδα το αίμα του αλλά και της συζύγου του να αποδειχθούν χρήσιμα στην μάχη κατά του κορωνοϊού.

«Δεν μας προσέγγισαν. Εμείς είπαμε, θέλετε το αίμα μας; Μπορούμε να δώσουμε πλάσμα; Και έτσι θα το δώσουμε εκεί όπου ελπίζουμε να βοηθήσει σε αυτό που εγώ θα ήθελα να αποκαλώ Hank-ccine» είπε χαρακτηριστικά ο Χανκς μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή Wait Wait… Don’t Tell Me του NPR.

πηγη