Στελεχος»εκ Δεξιων»προς Αδωνι:Είστε υπουργός Ανάπτυξης μόνο στα παράθυρα ΣΚΑΙ, Antenna και των άλλων σταθμών με μονολόγους και διαγγέλματα σε καθημερινή βάση!

3r54

Το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας στην Κατερίνη και Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Κώστας Ρέχας, με ανάρτηση του στο facebook καταγγέλλει τον υπουργό Ανάπτυξης Αδωνι Γεωργιάδη για εμπαιγμό των ελεύθερων επαγγελματιών και εμπόρων σχετικά με το επίδομα των 800 ευρώΤα πυρά του κατά του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνη Γεωργιάδη, έστρεψε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης και στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Ρέχας, όσο αφορά το επίδομα των 800 ευρώ.

Στην ανάρτησή του τον κατηγορεί ότι εμπαίζει τους εμπόρους και ελεύθερους επαγγελματίες, ενώ επισημαίνει οτι “εάν μπορούσα και εάν είχα την δυνατότητα να έδινα σε όλους αυτούς που με ρωτούν με αγωνία για το πότε θα μπούν τα 800€ να έδινα το δικός σας τηλέφωνο τότε ίσως καταλαβαίνατε οτί πολλοί από τους εμπόρους το αμέσως επόμενο διάστημα εάν δεν ρίξετε άφθονο χρήμα στην αγορά,όχι μόνο να ανοίξουν δεν θα μπορέσουν τα καταστήματα τους αλλά ούτε να φάνε δεν θα έχουν“.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κ.Ρέχα:

Κ. Άδωνη Γεωργιάδη που είναι τα 800€ για να κάνουν Πάσχα και οι ελεύθεροι επαγγελματίες-έμποροι ? Aπο αρχές Απριλίου τώρα πήγανε αρχές Μαΐου .Ντροπή σας ! Μετά από ενα μήνα λουκέτου και εγκλεισμού να μας εμπαίζεται …

Γιατί εσείς σίγουρα θα πάτε για να πάρετε τα απαραίτητα τρόφιμα και τα αλλά είδη πρώτης ανάγκης,αλλά για ρωτήστε τους χιλιάδες καταστηματάρχες που τους κλείσατε ξαφνικά εάν έχουν τα χρήματα να κάνουν το ίδιο μετά από ένα μήνα χωρίς ένα ευρώ από πουθενά.

Ειλικρινά εάν μπορούσα και εάν είχα την δυνατότητα να έδινα σε όλους αυτούς που με ρωτούν με αγωνία για το πότε θα μπούν τα 800€ να έδινα το δικός σας τηλέφωνο τότε ίσως καταλαβαίνατε οτί πολλοί από τους εμπόρους το αμέσως επόμενο διάστημα εάν δεν ρίξετε άφθονο χρήμα στην αγορά,όχι μόνο να ανοίξουν δεν θα μπορέσουν τα καταστήματα τους αλλά ούτε να φάνε δεν θα έχουν,όσο αυτό και αν σας φαίνεται υπερβολικό,αυτή είναι η αλήθεια.

Και τελειώνω λέγοντας σας πως καλό θα ήταν όταν με το καλό βγούμε από την καραντίνα να κάνετε μια περιοδεία στην χώρα να δείτε και να ακούσετε κανέναν που πραγματικά είναι από την αγορά για το καλό όλων μας.

Το να είστε υπουργός ανάπτυξης μόνο μέσα από τα τηλεοπτικά παράθυρα του σκάι,του Αντενα και των άλλων σταθμών σε καθημερινή βάση με μονολόγους και διαγγέλματα δεν μας πείθετε και δεν προσφέρεται έργο σε κανέναν ούτε καν στον εαυτό σας.

Και επειδή το επόμενο διάστημα θα είναι πολύ δύσκολο για όλους μας με τα νεύρα μας τεντωμένα και την υπομονή να εξαντλείται καλό θα είναι να υπάρχει συνεργασία και ενημέρωση με όλους εμάς τους εμπλεκόμενους φορείς για να μπορέσουμε να βγούμε από την στενωπό που μας έβαλε ο κορονοϊος.

Και μη σας περνάει από το μυαλό ότι μπορεί οι έμποροι μετά από δέκα χρόνια συνεχούς κρίσης,χρηματοδοτώντας οι ίδιοι με δικά μας κεφαλαία τις επιχειρήσεις μας χωρίς καμμία βοήθεια από πουθενά ότι έχουν χρήματα στην άκρη να συνεχίσουν να χρηματοδοτούν και την κρίση του κορονοϊού.Δεν υπάρχουν πλέον ούτε για τις βασικές λειτουργικές ανάγκες.

πηγή